Sandra Munniks

Gallery icon

In 1979 kwam ik op de wereld in Hoogezand Sappemeer. Na een lange reis kwam ik uit in Den Bosch. Tijdens mijn opleiding leerde ik Marko kennen en besloot in Den Bosch te blijven.


De keuze van mijn studie was makkelijk Ik wilde iets met eten doen. Maar wat dat wist ik niet.

Uiteindelijk is de keuze gevallen op levensmiddelentechnologie. Mijn opleiding heb ik in de zomer van 2002 afgerond. Na 5 jaar aan het werk te zijn geweest als kwaliteitsmedewerker, werd het tijd voor een nieuw uitdaging. Sinds februari 2007 ben ik aan het werk als chemisch laborant bij een klein bedrijf . Daarnaast ben ik in 2005 aan mijn avond HBO opleiding chemie begonnen aan de HAN in Nijmegen. In juni 2010 heb ik mijn diploma behaald!


In december 2004 hebben we Den Bosch verlaten en zijn in Arnhem gaan wonen. Hier hebben we in de Schuytgraaf een nieuwbouwhuis gekocht. Arnhem is een leuke stad om te wonen. De mensen zijn vriendelijk en de wijk waar we wonen is rustiger als de wijk waar we in Den Bosch woonden. Dus terug naar Den Bosch ga ik in ieder geval niet meer.


Mijn overgroot vader, Johannes van Biezen, was stadsarchitect in Arnhem. Het is leuk om te zien wat hij allemaal ontworpen heeft.

Van de familie Munniks heeft Sjoerd Munniks een stamboom online gezet. Deze stamboom gaat terug tot ongeveer 1700. Klik hier voor de link naar de website.

De meeste vrije tijd gaat op in de computer, internet, pianospelen en veel films kijken. Verder staan er nog veel landen en culturen op mijn vakantieverlanglijstje waar ik nog naartoe wil reizen.

Gallery icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy