Stedentrip naar Londen - Vakantie in Engeland - UK

Londen vlag
Gallery icon
Map icon

Tijdens de kerst 2002 zijn we voor een stedentrip naar een hotel in Londen geweest. Hier hebben we genoten van een "grote stad". Het is eigenlijk niet te vergelijken met Amsterdam of Parijs.Het was heel apart om te zien dat heel Londen tijdens de kerst uitgestorven is, zelfs de winkelstraten waren leeg en de metro gesloten!

Londen ligt in het zuidoosten van Engeland en wordt doorkruisd door de rivier de Theems. In Londen wonen ongeveer 7,3 miljoen inwoners verdeeld over 32 boroughs. Er zijn veel bezienswaardigheden in Londen, waaronder: de Tower of London, het Palace of Westminster met de Big Ben, Buckingham Palace, de Tower Bridge en St. Paul's Catherdral. De nieuwste attracties in Londen zijn de Millenium Dome en de Londen Eye.

Op dit deel van onze website vind je foto's van onder andere de Tower Bridge, Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral.

Al met al hebben we erg genoten van deze korte vakantie tijdens het kerst seizoen. Londen is erg geschikt voor een weekend weg in een hotel. Er zijn natuurlijk veel hotels in Londen, duur en goedkoop. Je kunt verschillende aanbiedingen vinden in het menu links onder 'Stedentrip naar Londen'.

In het menu aan de linkerkant zie je de verschillende plekken in Londen die we hebben bezocht tijdens onze stedentrip. Vergeet niet tijdens je bezoek aan Londen de plattegrond van de metro bij je te hebben!

Hier vind je kaarten en reis- en wandelgidsen om je vakantie naar Londen verder voor te bereiden.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy