Wandelen in Noorwegen

Noorwegen vlag
Gallery icon
Map icon

Voor een wandelvakantie voor twee weken vlogen we naar Alesund – Vigra Airport. We overnachtten de eerste nacht in een hotel op het vliegveld omdat de autoverhuur op vrijdagavond gesloten is. Vroeg in de ochtend halen we onze huurauto op en begint onze vakantie van twee weken naar de bergen van Noorwegen.

We zijn van Ålesund via de Trolstiegen naar Dombås gereden. Bij Dombås huurden we een hytte waar we 3 nachten verbleven. Na on de omgeving leuke wandelingen te hebben gelopen vertrokken we naar Lærdal. Ook hier verbleven we drie nachten in een Hytte achter in het dal bij Borgund. Na twee wandeldagen reden we richting Olden/Loen. In de omgeving van Olden hebben we verschillende gletsjers bekeken. De laatste dagen verbleven we bij de zus van Sandra in de buurt van Hareid. Vanuit Hareid hebben we verschillende wandelingen gemaakt en het eiland Runde bezocht om papegaaiduikers te bekijken.

In het menu rechts vind je de wandelverslagen, foto's en GPS tracklogs van de wandelingen die we in midden Noorwegen gemaakt hebben.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy