Wandelen in Wallis - Zwitserland

Zwitserland vlag
Gallery icon
Map icon

De Zwitserse Alpen in Wallis zijn een zeer leuke bestemming om te wandelen op vakantie. In het kanton Wallis zijn ontzettend veel wandelpaden uitgezet. Sommige wandelingen gaan naar berghutten andere wandelingen lopen door de verschillende dalen in de Alpen van Wallis. Niet alleen buitenlandse toeristen, maar ook de Zwitsers zelf trekken er vaak op uit om te wandelen. Naast Wallis zijn ook Berner Oberland, Ticino en Graubünden leuke bestemmingen om te wandelen op vakantie.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende wandelingen gemaakt tijdens vakanties in Wallis. Zo vertrokken we twee keer voor een wandelvakantie naar Unterbäch en Randa. Maar ook voor een wintersport vertrokken we naar Zermatt, het Aletsch gebied (de Aletsch gletsjer) en Les Quatre Vallées bij Verbier. Tijdens onze wintersport vakanties hebben we altijd wel een dag om te wandelen. Ook hebben we tijdens onze wandelvakantie een leuke passentocht gereden in Wallis in Zwitserland. Deze passentocht mag ook zeker niet ontbreken tijdens een vakantie in Wallis.

Tijdens het wandelen in de bergen in Wallis kwamen we op mooie plekken met ontzettend mooie uitzichten over de bergtoppen van Zwitserland. Zo kun je naar de voet van de Matterhorn of wandelen over de Europaweg, of wandelen door het Lötschental. Naast de mooie natuur van Wallis in Zwitserland kwamen we tijdens het wandelen ook veel dieren tegen. En tijdens onze wintersportvakanties was er altijd een dag dat we een winterwandeling maakten. In het menu links vind je meer informatie over onze wandelingen in Wallis.

Wil je ook op vakantie om te wandelen in Wallis in Zwitserland? Je vindt hier de mooiste vakanties naar Zwitserland.

Hier vind je kaarten en reis- en wandelgidsen om je vakantie naar Wallis en Zwitserland verder voor te bereiden.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy