Stedentrips en weekendjes weg naar Londen

Londen vlag

The Tower
4-daagse Stedentrip naar Engeland bij The Tower...

www.tui.nl

Premier Inn London City Old Street
4-daagse Stedentrip naar Engeland bij Premier Inn London Cit...

www.tui.nl
Meer stedentrips naar Londen

Londen is de hoofdstad van Groot-Brittannië. Londen ligt in de regio Groot Londen, welke gelijk is aan de hele stad Londen. Londen is, met 7.5 miljoen inwoners, de stad met de meeste inwoners in de Europese Unie. Londen is ook de culturele hoofdstad van Groot-Brittannië. Wat Londen een aantrekkelijke bestemming maakt voor culturele citytrips. Londen is altijd een geschikte stedentrip bestemming. Al moet wel rekening gehouden worden met feestdagen, zoals kerst, waarbij alles in Londen gesloten is.

Londen heeft verschillende toeristische attracties. De Tower of London, Greenwich (een historische nederzetting ), de Kew Gardens, en het Palace of Westminster, Westminster Abbey en Saint Margaret’s Church staan allen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Natuurlijk mag de Big Ben niet ontbreken tijdens een citytrip naar Londen. Maar ook het Britisch Museum, Londen Eye, Buckingham Palace, St. Paul’s Cathedral, Westminster Abby en de Towerbrigde mogen niet vergeten worden tijdens een stedentrip naar Londen. Londen is ook een groene stad en heeft ongeveer 100 parken, waaronder het bekende Hyde Park. Londen heeft een uitgebreid metro netwerk welke je overal brengt waar je naar toe wil. Ideaal voor een korte citytrip naar Londen.

Hieronder vind je diverse aanbieders van citytrips naar Londen.


Neckermann Reizen logoNeckermann Reizen biedt verschillende hotels aan in het bruisende Londen. Bij Neckermann Reizen heb je keuze uit hotels midden in de stad, of net buiten het centrum van Londen. Luxe hotels, maar ook minder luxe hotels worden dor Neckermann Reizen aangeboden. Zo heeft Neckermann Reizen een ruime keuze voor elk budget. Voor een stedentrip naar Londen heeft Neckermann een ruime keuze aan hotels.
Neckermann Reizen logoNaar de website van Neckermann Reizen


De Jong Intra Vakanties logoMet De Jong Intra vakanties vertrek je per vliegtuig, per trein, auto of bus naar hartje Londen. De Jong Intra Vakanties een ruime keuze aan hotels in het bruisende Londen. Je kunt kiezen om midden in de stad te verblijven of juist net buiten de stad. Ook heeft De Jong Intra Vakanties luxe en minder luxe hotels in Londen. Zo is er voor elk budget een hotel te vinden in Londen bij De Jong Intra Vakanties.
De Jong Intra Vakanties logoNaar de website van De Jong Intra Vakanties


Vrij Uit Autovakanties logoVrij Uit autovakanties heeft een ruime keuze aan hotels in Londen. Voor een citytrip naar Londen heeft Vrij Uit Autovakanties verschillende luxe en minder luxe hotels. Bij Vrij Uit Autovakanties heb je de keuze om een hotel bij de rivier, het meer of een attractiepark te kiezen. Vrij Uit Autovakanties heeft verschillende hotels in Londen, maar de keuze in opties is redelijk beperkt. Wel heet Vrij Uit Autovakanties een speciale keuze voor schoolvakanties van kinderen.
Vrij Uit Autovakanties logoNaar de website van Vrij Uit Autovakanties


Effeweg.nl logoEffeweg heeft verschillende excursiereizen naar Londen. De excursie reizen van Effeweg vertrekken per boot naar de bruisende stad Londen. Effeweg heeft veel ophaalpunten in Nederland, waardoor er altijd wel eentje in de buurt ligt. In Londen heb je de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de stad te bezoeken of met een gids Londen te verkennen. De excursiereizen van Effeweg zijn verschillend van lengte, dus je kunt zelf kiezen hoe lang je in de bruisende stad Londen wil blijven.
Effeweg.nl logoNaar de website van Effeweg.nl


Schipholtickets.nl logoSchipholtickets is een van de reisorganisaties die vliegticket aanbied naar Londen. Schipholtickets vergelijkt de mogelijkheden om zo voordelig mogelijk naar Londen te vliegen. De voordeligste keuze is niet altijd de handigste keuze. Soms komt de terugvlucht aan op een ander vliegveld dan waar je vanaf bent vertrokken. Kijk dus voor je boekt vanaf welk vliegveld je vertrekt en je terug komt. Schipholtickets vergelijkt verschillende luchtvaartmaatschappijen om zo de voordeligste manier te vinden voor een citytrip naar Londen.
Schipholtickets logoNaar de website van Schipholtickets


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer stedentrips naar Londen te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Londen, Engeland, Groot-Brittannië

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Londen, Engeland, Groot-Brittannië
Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy