Vakantie in Turkije - Vergelijk reizen en vakanties naar Turkije

Turkije vlag

Hotel Gardenia Beach
Hotel Gardenia Beach wordt omgeven door palmbomen en verbind...

www.sunweb.nl

Hotel Meryan
Vakantiegangers die je voorgingen in het Selections Hotel Me...

www.sunweb.nl
Meer vakanties in Turkije

Turkije ligt ten oosten van Europa. De hoofdstad van Turkije is Ankara en in het land wordt Turks gesproken. Turkije ligt zowel in de Azië als in Europa, maar Turkije is geen lid van de Europese Unie.
Het klimaat van Turkije is door zijn omvang erg divers. Aan de populaire kust van Turkije is het klimaat gematigd, wat het hele jaar voor een aangename temperatuur zorgt. In centraal Turkije heerst een bergklimaat. In het berggebied van Turkije ligt in de winter op sommige plaatsen sneeuw. Terwijl de temperatuur in de zomer ideaal is om een actieve vakantie te houden.

De meeste vakantiegangers vertrekken naar Turkije voor een strandvakantie aan de Turkse Riviera. Grote badplaatsen zoals Alanya, Antalya, Bodrum, Kuşadası en Marmaris zijn zeer populair bij Nederlanders. Ook liggen bij de kustplaatsen verschillende attracties die bezocht kunnen worden, zoals Ephesus, de graftomben bij Dalyan en leuke traditionele dorpjes.
Turkije is groot, dus naast de populaire strandvakanties zijn er ook verschillende andere mogelijkheden om het land te bezoeken. De natuur van Turkije is zeer divers. Een groot deel van Turkije is zeer bergachtig. Er worden door verschillende reisorganisaties rondreizen aangeboden door centraal Turkije. Ten slotte zijn Ankara en Istanbul populaire bestemmingen voor een stedentrip naar Turkije.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar Turkije, van strandvakanties tot rondreizen.


Vrij Uit Autovakanties logoVrij Uit Autovakanties heeft een ruime keuze aan hotels in Istanbul. De hotels die Vrij Uit Autovakanties aanbiedt liggen allemaal midden in het bruisende centrum van Istanbul. Vervoer naar Istanbul kan bij Vrij Uit Autovakanties direct ook geboekt worden. De hotels zijn in principe op basis van eigen vervoer. Voor een vakantie of een lang weekend naar Istanbul heeft Vrij Uit Autovakanties een ruime keuze.
Vrij Uit Autovakanties logoNaar de website van Vrij Uit Autovakanties


Kras.nl logoKras.nl heeft een grote variatie aan vakanties naar Turkije. Niet alleen de hotels en appartementen in de populaire badplaatsen worden aangeboden, maar ook rondreizen en cruises worden door Kras.nl aangeboden. Ook heeft Kras.nl een aantal single reizen naar Turkije. Voor rondreizen naar Turkije heeft Kras.nl verschillende routes waar je uit kunt kiezen. Kras.nl heeft een ruime keuze aan verschillende vakanties.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


Neckermann Reizen logoNeckermann Reizen heeft een groot aantal vakanties naar de populaire badplaatsen van Turkije. Je hebt een grote keuze aan hotels, appartementen en vakantiewoningen in Bodrum, Dalaman, Antalya en Alanya. Je kunt kiezen voor veel luxe of juist een voordelige vakantie naar Turkije. Ook heeft Neckermann Reizen een aantal rondreizen door Turkije. Voor wie meer wil zien van Turkije als het strand, kan per bus met Neckermann Reizen door Turkije reizen.
Neckermann Reizen logoNaar de website van Neckermann Reizen


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen biedt verschillende rondreizen aan door Turkije. Je kunt bij SNP Natuurreizen kiezen voor een individuele rondreis of juist voor een groepsrondreis. SNP Natuurreizen biedt verschillende routes aan die allemaal een ander stuk van Turkije aandoen. Bij SNP Natuurreizen staan alle reizen in het teken van de cultuur en natuur van Turkije. Wil je iets anders dan een strandvakantie, dan heeft SNP Natuurreizen een ruime keuze aan rondreizen.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


de Jong Intra Vakanties logoDe Jong Intra vakanties heeft verschillende opties voor een stedentrip naar Istanbul. Ze bieden een ruime keuze aan hotels in het bruisende centrum van Istanbul, een van de grootste steden in Turkije. Bij de Jong Intra Vakanties heb je de keuze om zelf je vervoer te regelen, of dit in een pakket samen met je hotel te boeken. De Jong Intra Vakanties heeft voor elk budget een hotel in Istanbul. Dus je kunt het zelf zo luxe of zo voordelig maken als je zelf wil.
de Jong Intra Vakanties logoNaar de website van de Jong Intra Vakanties


Thomas Cook logoThomas Cook heeft genoeg keuze voor een vakantie aan de kust van Turkije. Of je nu naar Bodrum, Antalya of Antalya wil vertrekken, Thomas Cook heeft wel een hotel wat bij je past. Je kunt natuurlijk kiezen voor veel luxe of juist voor een voordelige vakantie naar Turkije. Of, met kinderen, kies je natuurlijk voor kindvriendelijk. Veel keuzes waar je accommodatie aan moet voldoen heeft Thomas Cook niet.
Thomas Cook logoNaar de website van Thomas Cook


FOX Reizen logoFOX Reizen heeft verschillende rondreizen naar Turkije. Je kunt kiezen uit verschillende routes door de mooie natuur en de kenmerkende cultuur van Turkije. De reizen die door FOX Reizen aangeboden worden zijn groepsreizen of singlereizen. Tijdens de rondreizen van FOX Reizen maak je kennis met de rijke historie van Turkije en sta je stil bij de natuur. Voor die het andere Turkije wil zien, is FOX Reizen een goede optie.
Fox Reizen logoNaar de website van Fox Reizen


Koning Aap logoKoning Aap heeft verschillende rondreizen in de regio van Turkije. Ze bieden niet alleen rondreizen aan in Turkije, maar ook rondreizen waar je verschillende buurlanden combineert. De rondreizen van Koning Aap zijn minimaal twee weken lang. Ook start de reis over de zijderoute naar China in Turkije. Alle reizen van Koning Aap zijn groepsrondreizen en staan in het teken van cultuur en natuur.
Koning Aap Reizen logoNaar de website van Koning Aap Reizen


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Turkije te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Turkije

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Turkije
Logo Anwb.nl Logo de Jong Intra Vakanties Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo Sunweb

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy