Casa da Capelinha in Ponta Delgada op vakantie op Madeira

Madeira vlag
Gallery icon
Map icon

Ons appartement lag aan de noordzijde van Madeira in de plaats Ponta Delgada. Na onze vlucht kwamen we aan bij Casa de Capelinha. We warden opgewacht door een oudere dame die weinig engels sprak. De eigenaresse vertelde dat haar moeder de gasten opwacht als ze zelf aan het werk was.De eigenaresse zou ‘s avonds zelf even langs komen om ons persoonlijk te begroeten.

Ze vertelde dat Casa de Capelinha gerestaureerd werd op het moment dat wij er waren. Naast de 6 bestaande appartementen in het oude gebouw werden nog 6 appartementen in een nieuw gedeelte gebouwd. De 6 bestaande appartementen zijn van haar ouders geweest en zijn de afgelopen jaren gerestaureerd. De appartementen zijn ruim, goede bedden en van alle gemakken voorzien voor een heerlijke vakantie. Daarnaast bied Casa de Capelinha een grote buiten BBQ, een restaurant en een groot zwembad aan.

Naast de appartementen van Casa de Capelinha ligt een mooie kapel. Deze gerestaureerde kapel dateert uit 1620. De eigenaresse vertelt graag over de restauratie en de historie van de Capelinha. Mocht je verblijven in Casa de Capelinha, gad an ook even langs bij deze schitterend gerestaureerde kapel.
Wij kijken terug op een heerlijk verblijf in Casa de Capelinha. Ondanks dat Casa de Capelinha midden in Ponta Delgada ligt, is het appartement ontzettend rustig gelegen. Vanaf het balkon heb je schitterende uitzichten over de zee. Waar je in een paar minuten naar toe loopt vanaf Casa de Capelinha. Voor een volgende vakantie naar Madeira gaan we zeker terug naar Casa de Capelinha in Ponta Delgada.

Boek Casa de Capelinha bij Eliza was here. Of bekijk alle accommodaties van Eliza was here op Madeira.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy