Wandelen bij Queimadas naar Caldeirão Verde - Wandelen op Madeira

Madeira vlag
Gallery icon
Map icon

De wandeling van Queimadas naar Caldeirão Verde is een vrij bekende wandeling op Madeira. Het is een wandeling langs de levada waar je heerlijk in bebost gebied loopt. Sommige stukken is het wandelpad niet zo heel erg best. En het houten hekwerkje is nou ook niet echt overtuigend. We wandelen lekker verder en genieten van de verschillende vegetatie langs de levada. Na een korte tunnel komen we bij het begin van de levada aan. Een schitterende waterval komt dichterbij. Het water is koel en helder en koelt ons hoofd lekker af. We lopen de zelfde weg terug. Omdat het wat later op de dag is, staat het water in de levada wat hoger en rest ons niets anders dan een stukje door de levada te lopen. Na een heerlijke wandeling komen we terug bij de auto en gaan terug naar ons vakantiehuis op Madeira.

Deze wandeling is zeker aan te raden als je naar Madeira reist voor een wandelvakantie. Sommige stukken zijn echter wel erg smal en heel erg stijl! Er is geen ruimte voor hoogtevrees! Maar het uitzicht... waanzinnig...

Op zoek naar een kleinschalig appartement of hotel op Madeira? Bekijk dan de mogelijkheden eens met Eliza was here op Madeira.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy