Reizen naar Alaska - Vakanties en rondreizen in Alaska

Alaska vlag

17-daagse hotelrondreis Yukon & Alaska incl. wildernis tours
Deze adembenemende rondreis voert u door de ongerepte natuur...

www.bbi-travel.nl

Alaska - rondreis in stijl
rondreis langs wildernislodges en hotels, inclusief huurauto...

www.snp.nl
Meer reizen in Alaska

Alaska is de noordelijkste staat van de Verenigde Staten van Amerika. Alaska is geheel gescheiden van de lower 48 staten van Amerika. De bijnaam voor Alaska is The last frontier. Alaska is de grootste staat van de Verenigde Staten van Amerika. Toch wonen er in Alaska maar 710.000 inwoners. Een groot deel van Alaska is onbewoond en ongerepte natuur. De hoofdstad van Alaska is Juneau.

Een groot deel van Alaska is wildernis en ongerepte natuur. Voor veel toeristen is dit juist de reden op vakantie naar Alaska te gaan. Grote steden in Alaska zijn Anchorage, Seward, Homer en Fairbanks. Deze steden geven ongeveer het gebied aan waar veel rondreizen langs gaan.
Alaska is de noordelijkste staat van de Verenigde Staten van Amerika en daarmee ook de koudste staat. In heel Alaska komt permafrost voor in de grond. Ook ligt een deel van Alaska boven de poolcirkel. In de zomer heeft Alaska lange dagen met veel daglicht. In de winter is het in de noordelijke gebieden dagenlang donker. Het voorjaar en de zomer zijn de ideale tijden om naar Alaska op vakantie te gaan.

Tijdens een rondreis door Alaska zijn een aantal natuurparken zeker de moeite waard om even te stoppen. In Denali National Park ligt Mount McKinley, de bekendste berg van Alaska. Een ander mooi nationaal park in Alaska is Wrangell St. Elias wat in het oosten van Alaska ligt. Daarnaast zijn in Alaska veel oude goudmijn dorpen die na de gold rush verlaten zijn. Tijdens je vakantie door Alaska kun je ook de North Pole bezoeken, de woonplaats van de kerstman.
Ook zijn vanaf Homer en Seward leuke boottochten naar gletsjers en naar de Alaska Peninsula.

Hieronder vind je diverse aanbieders van rondreizen door Alaska.


Askja Natuurrijk Reizen logoAskja Reizen heeft onze reis verzorgd naar Alaska. Askja Reizen verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar Alaska. Ze bieden niet alleen standaard reizen maar ook op maat reizen zijn erg goed mogelijk. Wij maken al jaren gebruik van Askja Reizen voor de vele reizen die we maken. Askja Reizen staat voor persoonlijk advies met de kennis van lokale reisorganisaties. Met Askja Reizen zijn de mogelijkheden om een eigen reis samen te stellen bijna oneindig. Alle reizen van Askja Reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Naast goed advies krijg je ook veel informatie over je bestemming. Voor een volgende vakantie naar Alaska wij zeker weer naar Askja Reizen.
Askja ReizenNaar de website van Askja Reizen


FOX Vakanties logoFOX Reizen heeft een rondreis door Alaska en Canada. Deze rondreis is een individuele rondreis langs de bewoonde wereld van Alaska en de natuurparken van Alaska en Canada. Je krijgt een huurauto en rijdt zelf door de mooie natuur van Alaska en Canada. Het voordeel van een autorondreis is dat je zelf kunt kiezen waar je wilt stoppen. FOX Reizen biedt tijdens de rondreis vooral hotels aan in Alaska.
FOX Vakanties logoNaar de website van FOX Vakanties


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen heeft een ruime keuze aan rondreizen door Alaska. Bij SNP Natuurreizen kun je zowel kiezen voor een vakantie door Alaska of een vakantie door Alaska gecombineerd met Yukon in Canada. SNP Natuurreizen biedt zowel individuele reizen als groepsreizen aan naar Alaska. Ook heeft SNP Natuurreizen luxere accommodaties of minder luxere blokhutten voor een vakantie naar Alaska. SNP Natuurreizen heeft het grootste aanbod voor een vakantie naar Alaska.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


Sawadee logoOok Sawadee combineert de reis naar Alaska met de Yukon in Canada. De reis die Sawadee aanbiedt gaat langs de nationale parken van Alaska en Yukon in Canada. De reis van Sawadee is een groepsrondreis met een kleine groep. Tijdens de reis van Sawadee is er veel ruimte voor eigen invulling van de vrije tijd. Ook heeft Sawadee een speciale single reis naar Alaska en Yukon.
Sawadee logoNaar de website van Sawadee


Riksja TravelVoor een op maat reis naar Alaska kun je bij Riksja Travel terecht. Riksja Travel heeft voor Alaska en Canada verschillende bouwstenen zodat je een eigen rondreis kunt samenstellen. Je kiest per plek een bouwsteen en Riksja Travel maakt hiervan een rondreis op maat van.
Door de verschillende bouwstenen kun je zelf kiezen hoe lang je reis wordt en wat je allemaal wil bezoeken. De bouwstenen zijn een paar dagen lang en kunnen des gewenst ook nog verlengd worden. Maak met Riksja Travel je individuele rondreis op maat naar Alaska.
Riksja Travel logoNaar de website van Riksja Travel


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Alaska te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Alaska, Verenigde Staten

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Alaska, Verenigde Staten
Logo Anwb.nl Logo BBI-Travel Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy