Wandelen in Wallis - Wandelen van Unterbäch naar Eischoll

Zwitserland vlag
Gallery icon
Map icon

Vandaag wordt een rustdag, of toch niet...

Na de Augstbordhorn is het tijd om de beentjes wat rust te geven. We slapen een beetje uit en genieten nog na van de wandeling van gisteren. Na de lunch besluiten we te toch op pad te gaan.
We lopen via een pad naar Eischoll. Helaas is dit niet het nieuwe pad. Dit pad loopt deels langs de weg en echt leuk om te lopen is het niet. Bijna in Eischoll ontdekken we de nieuwe weg en besluiten deze de terug weg te nemen. We lopen in Eischoll omhoog en eenmaal boven aangekomen hebben we uitzicht op Unterbäch. Om niet over het asfalt te hoeven lopen nemen we een steil pad naar boven. Misschien toch niet zo slim. Het loopt steil en het stikt er van de muggen. De terugweg lopen we wel over het asfalt. En bereiken al snel Eischoll weer.

We doen in de plaatselijke supermarkt nog wat boodschappen en komen er achter dat deze supermarkt veel groter is dan in Unterbäch. De terugweg nemen we het andere pad terug naar Unterbäch. Via de Halt suon lopen we licht dalend en stijgend naar ons appartement terug. Je kunt goed zien dat het een nieuw aangelegd wandelpad is, maar het is ook een heel leuk wandelpad om langs te lopen. Na een langere wandeling als gepland komen we weer terug in ons appartement.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy