Vakantie op Kreta - Vergelijk reizen en vakanties naar Kreta in Griekenland

Griekenland vlag

Alexander Beach Hotel & Village Resort
8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Alexander Beach Hotel &a...

www.tui.nl

8 daagse fly drive De Schatten van Noord Kreta
8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij 8 daagse fly drive De Sc...

www.tui.nl
Meer vakanties op Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Kreta is tevens het zuidelijkst gelegen eiland van Griekenland. De hoofdstad van Kreta is Iraklion en de taal is Grieks. De Grieken maken gebruik van het Griekse schift wat voor de meeste toeristen niet te lezen is. Daarom worden de toeristische attracties op Kreta ook aangegeven in het Engels. Omdat Griekenland bij de Europese Unie hoort, is het wettige betaalmiddel de Euro.

Kreta heeft een mediterraan klimaat. In de winter ligt de temperatuur tussen de 10 en 20 graden en regent het er veel. Pas in mei wordt het droog en warm. Deze warme periode is de ideale tijd om Kreta te bezoeken. De warme en droge periode duurt tot ongeveer eind september. In Oktober begint het regenseizoen en wordt het kouder. Tijdens een strenge winter is het zelfs mogelijk om een wintersport vakantie te houden op Kreta!

Kreta heeft een lange roerige historie. Dit is overal op het eiland zichtbaar. Er zijn talloze opgravingen, zoals Knossos, die voor toeristen te bezoeken zijn. Ook heeft Kreta 58 kloven waar je door heen kunt lopen. De bekendste is natuurlijk de Samariakloof aan de west kant van het eiland. Ook zijn er verschillende grotten te bezoeken met elk hun eigen verhaal.

Maar ook als je strandvakantie wil houden is er op Kreta volop keus. Populaire badplaatsen zoals Chersonissos, Iraklion, Malia en Rethymnon zijn ideaal voor een strandvakantie.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar Kreta, van actieve vakantie tot strandvakantie.


Eliza was here logoEliza was here heeft een groot aanbod bijzondere accommodaties aan op Kreta. Met Eliza was here ontwijk je de drukke steden, maar verblijf je in een bijzonder hotel of appartement buiten de toeristische plekken op Kreta.
Bij Eliza was here vind je geen hotel in het uitgaansgebied, maar midden in de natuur of in leuk klein dorpje op Kreta. Een vakantie bij Eliza was here is vaak inclusief een huurauto. Zo kun je op je eigen tempo genieten van de schitterende natuur op Kreta. En na de vele wandelingen kun je bijkomen van de schitterende natuur in een bijzondere accommodatie van Eliza was here.
Eliza was here logoNaar de website van Eliza was here


Neckermann Reizen logoVoor een zonvakantie naar Kreta heeft Neckermann Reizen verschillende mogelijkheden. Neckermann Reizen heeft vooral vakanties in de populaire steden van Kreta. Bij Neckermann Reizen heb je keuze uit hotels, appartementen en bungalows. Voor een strandvakantie naar Kreta heeft Neckermann veel verschillende mogelijkheden. Neckermann heeft ook een kleine selectie accommodaties in de dorpjes in de bergen van Kreta.
Neckermann Reizen logoNaar de website van Neckermann Reizen


Sunweb logoSunweb Vakanties biedt een groot aantal vakanties aan naar Kreta. Op Kreta heeft Sunweb accommodaties in de populaire steden, maar ook in de minder toeristische dorpjes. Je hebt bij Sunweb keuze uit hotels, appartementen en een apart hotel. Bij sunweb heb je een grote keuze in waar je appartement of hotel aan moet voldoen. De meeste vakanties van Sunweb zijn strandvakanties naar Kreta.
Sunweb logoNaar de website van Sunweb


Ferio Vakanties logoFerio Vakanties heeft een groot aanbod aan strandvakanties naar Kreta. De meeste accommodaties van Ferio Vakanties liggen midden in de uitgaansgelegenheid of dicht bij het strand. Als je een strandvakantie wil combineren met veel uitgaan, dan heeft Ferio Vakanties genoeg keuze. Bij Ferio Vakanties heb je keuze uit appartementen en hotels in alle populaire regio's van Kreta.
Ferio vakanties logoNaar de website van Ferio vakanties


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Kreta te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Kreta, Griekenland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Kreta, Griekenland
Logo de Jong Intra Vakanties Logo Eliza was here Logo SNP Natuurreizen Logo Sunweb Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy