Vakantie in Griekenland - Vergelijk reizen en vakanties naar Griekenland

Griekenland vlag

Hotel Blue Sea Beach
Het groots opgezette Hotel Blue Sea Beach nodigt je uit voor...

www.sunweb.nl

Theo Hotel
Op de top van een heuvel op Kreta vind je Theo Hotel. Wannee...

www.sunweb.nl
Meer vakanties in Griekenland

In het zuiden van Europa ligt Griekenland, wat bestaat uit gedeelte vast land en uit vele verschillende eilanden. Op het vaste land ligt de hoofdstad Athene, wat ook de grootste stad is van Griekenland. Grieks is de officiële taal van Griekenland en maakt gebruik van het Griekse Schrift. Om het voor toeristen makkelijker te maken, worden in toeristische gebieden de bezienswaardigheden zowel in het Grieks als in het Engels aangegeven.

Griekenland kent een mediterraan klimaat. Gekenmerkt door warme droge zomers en zachte winters is Griekenland het hele jaar door een populaire vakantiebestemming. Het verschil in klimaat tussen het vaste land en de eilanden verschilt aanzienlijk. In Athene is het in de zomer warm, terwijl het op Kreta in de winter mogelijk is om op wintersport te gaan.

De Ionische eilanden, bestaande uit Corfu, Lefkas, Keftalonia en Zakynthos zijn populaire vakantie bestemmingen. Het schiereiland Peloponessos is de ideale bestemming voor een rondreis vakantie. De Egeïsche Eilanden, onder andere bestaande uit Samon, Kos en Rhodos zijn ook zeker de moeite waard om een vakantie naar te boeken. Kreta is de meest populaire vakantie bestemming van Griekenland.

In de huidige tijd is de rijke historie van Griekenland in het hele land goed zichtbaar. Bekende opgravingen in Griekenland zijn Knossos en Olympia. Zowel op het vaste land als op de vele eilanden zijn verschillende opgravingen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens een vakantie naar Griekenland. Naast veel cultuur heeft Griekenland ook een prachtige natuur. Er zijn verschillende leuke wandelingen waar je mooie uitzichten hebt over Griekenland. Kreta kent verschillende kloven waar je door heen kan lopen. Een van de bekendste kloven is de Samariakloof op Kreta. Natuurlijk is er op de verschillende eilanden ook genoeg strand te vinden waar je een echte strandvakantie kunt houden.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar Griekenland, van strandvakantie tot actieve vakantie.


de Jong Intra vakanties logode jong intra vakanties biedt verschillende vakanties aan naar Griekenland. Zo heeft de Jong Intra Vakanties een groot aanbod aan hotels in Athene. De Jong Intra Vakanties heeft de keuze uit vakanties op basis van eigen vervoer of op basis van een vliegreis. Als je Athene wil bezoeken, dan heeft de Jong Intra Vakanties een ruime keuze aan mogelijkheden. Je kunt het hotel zo luxe kiezen als je zelf wil.
de Jong Intra vakanties logoNaar de website van de Jong Intra vakanties


Eliza was here logoEliza was here biedt veel bijzondere accommodaties aan in Griekenland. Met Eliza was here boek je een bijzonder hotel of appartement buiten de toeristische plekken in Griekenland.
Bij Eliza was here vind je geen hotel in het uitgaansgebied, maar midden in de natuur of in een kleine plaats in Griekenland. Bij een vakantie van Eliza was here zit vaak een huurauto. Zo kun je in alle rust genieten van de cultuur en de mooie natuur in Griekenland.
Eliza was here logoNaar de website van Eliza was here


KRAS.NL logoKRAS.NL is een van de weinige reisorganisaties die cruises aanbied rondom Griekenland. De zee cruisen zijn een combinatie van eilandhoppen en een bezoek aan bijvoorbeeld de landen rondom de middellandse zee. Maar KRAS.NL heeft ook een aantal rondreizen door Griekenland. Je kunt een groot deel van het vaste land bekijken, of juist eilandhoppen met een boot. Ook besteed KRAS.NL aandacht aan de singles met een single reis naar Griekenland.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen heeft verschillende natuurreizen naar Griekenland. De natuurreizen van SNP Natuurreizen zijn veelal rondreizen over het vaste land of een van de eilanden van Griekenland. Bij SNP Natuurreizen kun je zowel een groepsreis als een individuele reis vinden naar Griekenland. Bij SNP natuurreizen wordt, tijdens de reizen, uitgebreid aandacht besteed aan de cultuur en natuur van Griekeland.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


Sunweb zomer logoSunweb Vakanties biedt een groot aantal vakanties aan naar Griekenland. Niet alleen het vaste land, maar ook de populaire eilanden zitten in de bestemmingen van Sunweb. Op de eilanden heeft Sunweb accommodaties in de populaire steden, maar ook in de minder toeristische dorpjes. De meeste vakanties van Sunweb zijn strandvakanties naar Griekenland.
Sunweb logoNaar de website van Sunweb


Thomas Cook logoThomas Cook biedt verschillende hotels aan in Athene. Voor wie deze mooie stad wil bezoeken, heeft zeker bij Thomas Cook een ruime keuze aan hotels. De hotels hebben verschillende ligging in of net buiten de stad. De hotels die aangeboden worden verschillen in luxe en verzorging. Van logies met ontbijt tot aan all-inclusive is mogelijk bij Thomas Cook.
Thomas Cook logoNaar de website van Thomas Cook


Neckermann Reizen logoVoor een zonvakantie naar Griekenland heeft Neckermann Reizen verschillende mogelijkheden. Neckermann Reizen heeft vooral vakanties op de verschillende eilanden van Griekenland. Bij Neckermann Reizen heb je keuze uit hotels, appartementen en bungalows. Voor een strandvakantie naar Griekenland heeft Neckermann Reizen veel verschillende mogelijkheden. Ook beidt Neckermann Reizen verschillende rondreizen aan door Griekenland.
Neckermann Reizen logoNaar de website van Neckermann Reizen


Elmar logoElmar biedt een groot aantal vakanties aan naar Griekenland. Bijna alle vakanties die Elmar aanbiedt zijn zon en strandvakanties. De bestemmingen van Elmar naar Griekenland zijn veelal de populaire bestemmingen zoals Kreta, Rhodos en Kos. Maar ook een aantal andere eilanden van Griekenland zijn bij Elmar beschikbaar. Ook heb je bij Elmar een grote keuze aan vliegvelden waarvan je kunt vertrekken naar Griekenland. Bij Elkar heb je wel de keuze of je naar een appartement wil of naar een all inclusive hotel.
Elmar logoNaar de website van Elmar


Ferio vakanties logoFerio Vakanties heeft een groot aanbod aan strandvakanties naar Griekenland. De meeste accommodaties van Ferio Vakanties liggen midden in de uitgaansgelegenheid of dicht bij het strand. Als je een strandvakantie wil combineren met veel uitgaan, dan heeft Ferio Vakanties genoeg keuze. Bij Ferio Vakanties heb je keuze uit appartementen en hotels in alle populaire regio's van Griekenland.
Ferio Vakanties logoNaar de website van Ferio Vakanties


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Griekenland te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Griekenland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Griekenland
Logo Anwb.nl Logo de Jong Intra Vakanties Logo Eilandhoppenopmaat Logo Eliza was here Logo Ilios Reizen Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo Sunweb Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy