Zoek en vergelijk reizen en vakanties naar Noorwegen

Noorwegen vlag

Winterse boomhut Trysil
Maak uw reis helemaal onvergetelijk door een nachtje in in e...

www.bbi-travel.nl

Tromsø, Lofoten & Vesterålen
Ontdek het noorden van Noorwegen tijdens deze fly-drive die ...

www.dejongintra.nl
Meer vakanties in Noorwegen

Noorwegen ligt ten noorden van Nederland in Scandinavië. De hoofdstad van Noorwegen is Oslo en de officiële taal is Noors. Noorwegen heeft een groot oppervlakte en een relatief laag inwoner aantal. Dit houdt in dat Noorwegen vrij dunbevolkt is en grote dele van Noorwegen gedomineerd worden door natuur. Door de mooie natuur is Noorwegen een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders.

De natuur van Noorwegen bestaat uit gletsjers, bossen, fjorden en de vele meren. De eilanden aan de kust zijn leuke bestemmingen voor een vakantie in Noorwegen. Maar ook de vele natuurparken in Noorwegen zoals Rondane, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Dovrefjell-Sunndalsfjella en Børgefjell zijn zeker een bezoekje waard tijdens een vakantie of rondreis. In de vele Nationale Parken zijn wandelpaden en andere routes aangelegd voor een actieve vakantie in Noorwegen.

Ook de steden in Noorwegen worden vaak bezocht tijdens een vakantie in Noorwegen. Zo heeft Oslo verschillende musea en Vikingskipshuset, een opgraving van Vikingschepen. De staafkerk van Urnes staat op de Unesco Werelderfgoed lijst evenals de de middeleeuwse haven van Bergen (Bryggen) en de Rotskunst van Alta. De Geirangerfjord en de Nærøyfjord zijn de populairste fjorden en zijn zeker een bezoekje waard tijdens een vakantie in Noorwegen.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar Noorwegen, van actieve vakantie tot stedentrips.


Pharos Reizen logoPharos Reizen heeft een ruime keuze aan vakanties naar Noorwegen. Zo kun je met Pharos Reizen naar Noord-Noorwegen, Oostland, Trondelag of het Westland. De vakanties van Pharos Reizen zijn bijna allemaal rondreizen. Pharos Reizen heeft zelfs een speciale vakantie waar je langs alle UNESCO werelderfgoed plekken in Noorwegen reist. Voor gezinnen met kinderen heeft Pharos Reizen ook een ruime keuze aan rondreizen in Noorwegen. De kinderrondreizen hebben kortere reisdagen en zijn helemaal afgestemd op kinderen. Pharos Reizen heeft voor iedereen een ruime keuze aan vakanties naar Noorwegen.
Pharos Reizen logoNaar de website van Pharos Reizen


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen heeft een groot aanbod in vakanties naar Noorwegen. SNP Natuurreizen heeft zowel keuze uit groepsrondreizen als individuele rondreizen door Noorwegen. Naast wandelreizen in de zomer en in de winter heeft SNP Natuurreizen ook autorondreizen en gezinsvakanties. Bij SNP Natuurreizen staat alles in het teken van de natuur. Tijdens een vakantie met SNP Natuurreizen zal je veel van de mooie natuur in Noorwegen zien. Bij SNP Natuurreizen heb je de keuze om op basis van eigen vervoer of per vliegtuig naar Noorwegen te vertrekken.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


De Jong Intra Vakanties logode Jong Intra Vakanties heeft een ruime keuze aan vakanties naar Noorwegen. De Jong Intra Vakanties biedt naast groep rondreizen ook individuele rondreizen door Noorwegen aan. De rondreizen van de Jong Intra Vakanties bestaan uit verschillende routes door Noorwegen. Zo kun je een leuke route uitkiezen voor een vakantie naar Noorwegen. De vakanties naar Noorwegen van de Jong Intra Vakanties zijn op basis van eigen vervoer, busreizen of vliegreizen. De Jong Intra Vakanties biedt hotels, appartementen, bungalows en woningen aan voor een vakantie naar Noorwegen.
de Jong Intra Vakanties logoNaar de website van de Jong Intra Vakanties


Kras logoKras.nl heeft een ruime keuze aan vakanties naar Noorwegen. Zo heeft Kras.nl een ruime keuze aan cruises en bootreizen langs de kust van Noorwegen. Maar ook busreizen naar Noorwegen worden door Kras.nl aangeboden. Voor singles en alleenstaanden heeft Kras.nl speciale rondreizen. De vakanties naar Noorwegen die door Kras.nl aangeboden worden zijn bijna allemaal groepsrondreizen. De keuze bij de groepsrondreizen is vooral de route die de bus, boot of cruise schip volgt.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


D-Reizen logoD-reizen biedt verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar Noorwegen. Zo hebben ze verschillende stedentrips naar Oslo, maar ook skivakanties naar Lillehammer. De vakanties van D-Reizen allemaal op basis van eigen vervoer. De accommodaties die D-Reizen aanbiedt in Noorwegen zijn aparthotels, appartementen en hotels. D-Reizen gaat onder andere naar Buskerud, Hedmark, Hordaland en Oppland. Daarnaast heeft D-Reizen verschillende wintersport vakanties naar Noorwegen. Dus niet alleen voor de zomervakantie maar ook voor de wintersport heeft D-Reizen een ruime keuze.
D-Reizen logoNaar de website van D-Reizen


Effeweg logoEffeweg heeft enkele excursiereizen naar Noorwegen. De reizen van Effeweg naar Noorwegen zijn allemaal groepsrondreizen. Effeweg heeft wel veel ophaalpunten in Nederland zodat je nooit ver hoeft te rijden voor de busreis. De verschillende routes van Effeweg zijn 8, 11 of 15 dagen lang. Afhankelijk van de lengte van de vakantie naar Noorwegen heb je verschillende routes.
Effeweg.nl logoNaar de website van Effeweg.nl


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Noorwegen te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Noorwegen

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Noorwegen
Logo Anwb.nl Logo BBI-Travel Logo de Jong Intra Vakanties Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo Tenzing Travel Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy