Wandelen en fietsen op Terschelling - Schylge - Vakantie op Terschelling

Nederland vlag
Gallery icon
Map icon

Terschelling is een van de Waddeneilanden voor de kust van Nederland. Hoewel auto's wel toegestaan zijn op het eiland, is een korte vakantie hier prima te doen op de fiets. Terschelling is ongeveer 30 km lang en 4 km breed, dus elke afstand is zo gefietst. Voor deze korte vakantie hebben we een hotel geboekt in Hoorn. Vanuit hier hebben we verschillende wandelingen en fietstochten gemaakt over Terschelling. Hoewel we in de 4 dagen dat we er waren niet alles hebben kunnen doen, hebben we wel erg genoten van een paar dagen weg.

Het natuurreservaat de Boschplaat is maar een klein deel van het jaar geopend voor toeristen. Tijdens het broedseizoen van de vogels, mag je er niet in. Er loopt wel een wandelpad naast waar je een waanzinnig uitzicht hebt over dit mooie stuk natuur. Daarnaast heeft Terschelling ontzettend veel duinen en kwelders. Hier lopen veel wandel en fietspaden doorheen. Door de stukken bos op het eiland kun je hele leuke wandelingen maken. En vanwege toerisme is een cafeetje of een strandpaviljoen nooit ver weg. Voor een korte vakantie een zeer geschikt eiland om even tot rust te komen en uit te waaien op het strand!

In het menu hiernaast kun je een reisverslag lezen en de foto's bekijken die wij tijdens ons weekendje weg op Terschelling hebben gemaakt.

Ben je op zoek naar een vakantie of hotel op Terschelling of één van de andere Waddeneilanden? Kijk dan hier voor vakanties naar en hotels op Terschelling en de Waddeneilanden van verschillende aanbieders.

Hier vind je kaarten en reis- en wandelgidsen om je vakantie naar Terschelling verder voor te bereiden.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy