Vakanties, korte trips en weekendjes weg naar de Waddeneilanden

Nederland vlag

Nederland - Texel
vogelreis vanuit goed hotel...

www.snp.nl

Nederland - Schiermonnikoog * Trouw Lezersreis
natuurreis vanuit hotel...

www.snp.nl
Meer vakanties op de Waddeneilanden

De Waddeneilanden zijn een populaire vakantiebestemming in Nederland. De Nederlandse Waddeneilanden zijn een groep eilanden voor de noordkust van Nederland. De andere Waddeneilanden liggen ten noorden van Duitsland en ten westen van Denemarken.

De Nederlandse Waddeneilanden bestaan uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, Rottumerplaat en Rottumeroog. De laatste twee Waddeneilanden zijn niet bewoond en kunnen niet bezocht worden door toeristen. Texel, het grootste eiland, hoort bij de provincie Noord-Holland. Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog horen bij de provincie Friesland. En Rottumerplaat en Rottumeroog behoren tot de provincie Groningen.

Veel Nederlanders en Duitsers vertrekken in de zomer naar de Waddeneilanden om te genieten van een vakantie. De lange zandstranden zijn in de zomer ideaal voor een vakantie aan zee. Maar ook de wandelpaden en fietspaden zorgen voor een leuke actieve vakantie.
Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar de Waddeneilanden, van strandvakantie tot een actieve vakantie


Pharos Reizen logoPharos Reizen heeft een ruime keuze aan vakanties naar de Waddeneilanden. De vakanties die Pharos Reizen aanbiedt gaan naar Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland. De accommodaties die Pharos Reizen heeft zijn hotels aan langs het strand van de eilanden. Voor gezinnen met kinderen heeft Pharos Reizen weinig keuze voor een vakantie naar de Waddeneilanden. Alleen naar Terschelling worden speciaal voor kinderen vakanties aangeboden.
Pharos Reizen logoNaar de website van Pharos Reizen


Booking.com logoBooking.com heeft een grote keuze aan hotels op de Wadden eilanden. De hotels die Booking.com aanbiedt liggen verspreid over de verschillende eilanden, zoals Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Booking.com heeft op de Waddeneilanden niet alleen hotels, maar ook appartementen, hostels, resorts, villa’s en B&B’s. Daarnaast biedt Booking.com een ruime keuze aan opties waar je hotel op een van de Waddeneilanden aan moet voldoen. Ook kun je bij Booking.com de reviews lezen van reizigers die het hotel al hebben bezocht.
Booking.com logoNaar de website van Booking.com


Hotel Specials logoHotel Specials heeft een ruime keuze aan hotels op de Waddeneilanden. Hotel Specials heeft hotels op Ameland, Texel, Terschelling, Schiermonnikoog en Vlieland. De hotels die Hotel Specials heeft zijn in alle prijscategorieën. Dus voor elk budget is wel een hotel op de Waddeneilanden te vinden. Hotel Specials heeft een ruim keuze menu met opties waar je hotel aan moet voldoen. Voor onze weekendjes weg maken we regelmatig gebruik van de hotels van Hotel Special.
Hotel Specials logoNaar de website van Hotel Specials


Kras.nl logoKras.nl heeft verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar de Waddeneilanden. De vakanties die Kras.nl aanbiedt gaan naar Terschelling en naar Vlieland. De meeste vakanties die Kras.nl aanbiedt zijn arrangementen, zoals culinaire arrangementen, welness arrangementen en fiets arrangementen. Maar Kras.nl heeft ook verschillende autovakanties naar de Waddeneilanden. De accommodaties die Kras.nl aanbiedt zijn hotels.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


Belvilla Vakantiehuizen logoBelvilla Vakantiehuizen is een van de weinige reisorganisaties die vakantiehuizen aanbiedt op de Waddeneilanden. De vakantiehuizen van Belvilla worden aangeboden op Ameland en Texel. Belvilla vakantiehuizen heeft op de eilanden appartementen, villa's, vrijstaande vakantiewoningen en chalets. Belvilla heeft een ruime keuze aan extra opties waar je vakantiehuis aan moet voldoen. Ook heeft Belvilla Vakantiehuizen de optie om te kiezen voor een vakantiewoning met bv. kinderbedden of waar huisdieren zijn toegestaan. Voor elk budget heeft Belvilla Vakantiehuizen wel een vakantiewoning op Ameland of Texel.
Belvilla Vakantiehuizen logoNaar de website van Belvilla Vakantiehuizen


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer vakanties op de Waddeneilanden te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Waddeneilanden, Nederland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Waddeneilanden, Nederland
Logo de Jong Intra Vakanties Logo SNP Natuurreizen Logo TUI

© 2001 - 2022 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy