Fototour door Antelope Canyon bij Page - Tse' bighanilini - Rondreis in Amerika

Verenigde Staten - USA vlag
Gallery icon
Map icon

Antelope Canyon is een van de Canyons van Antelope Canyon-Lake Powell Navajo Tribal Park bij Page in Arizona. De Antelope Canyon is een van de weinige opengestelde canyons van het park. De enige manier om de Canyon te bezoeken is met een Navajo gids.

De tour hebben we op de RV camping in Page geboekt en we werden opgehaald met een auto. Bij het verzamelpunt werd iedereen in andere auto's of busjes over gebracht waarna we op pad gingen naar Antelope Canyon. De gids vertelde onderweg dat de Canyon in een Wash-Out gebied ligt. Door deze erosie is Antelope Canyon ontstaan. Halverwege de Canyon ligt een boomstam welke aangeeft hoe hoogt het water staat tijdens een Wash Out.
Ondanks dat wij in het laagseizoen waren, was het erg druk in de Canyon. Veel tijd om foto's te maken was er niet en foto's zonder mensen is vaak lastig. De tour duurt ongeveer anderhalf uur en is het mooist in de ochtend of in de avond. Dan valt het licht mooi in Antelope Canyon.

Ondanks de drukte van bezoekers is Antelope Canyon een van de mooiste Canyons die we ooit hebben gezien! Als je Arizona bezoekt is deze Canyon zeker de moeite waard.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy