Zoek en vergelijk reizen en vakanties naar Amerika

Verenigde Staten - USA vlag

American Rhythms
Tijdens deze sfeervolle en swingende autorondreis maakt u ke...

www.dejongintra.nl

Florida Fantastic
Een prachtige reis door de Sunshine State. U krijgt volop de...

www.dejongintra.nl
Meer reizen in de USA

De Verenigde Staten van Amerika ligt in het westen op het continent Amerika. De Verenigde Staten van Amerika bestaat uit 50 federale staten. Elk van deze 50 staten hebben een eigen bestuur en hoofdstad. De hoofdstad van Amerika is Washington waar ook het witte huis is gevestigd.

Door de grootte van Amerika zijn er veel bezienswaardigheden. Zo ligt in het Noorden de staat Alaska waar veel goudzoekers leven. Ook heeft Alaska een mooie natuur. In het noorden van de "lower 48" zijn verschillende natuurparken waaronder de Rockey Mountains en Yellowstone National Park. In het zuid-westen van Amerika liggen verschillende nationale parken die vaak gecombineerd worden in een rondreis. Vaak worden Grand Canyon, Monument Valley, Yosemite, Arches en Death Valley gecombineerd in een rondreis. Voor een ultime strandvakantie zijn Hawai en Florida twee leuke staten van Amerika.

Ook heeft Amerika verschillende bestemmingen voor een citytrip. New York, Washington en Chicago zijn populaire bestemmingen voor een stedentrip in Amerika. Voor wie een gokje wil wagen is Las Vegas met zijn gokpaleizen een leuke bestemming. In het westen van Amerika liggen San Fransisco en Los Angelos, twee grote leuke steden voor een citytrip.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar de De Verenigde Staten van Amerika (USA), van rondreis tot citytrip.


Askja Natuurrijk Reizen logoAskja Reizen heeft een groot aanbod aan reizen naar Oost USA. Askja Reizen heeft niet alleen standaard reizen maar ook op maat reizen zijn erg goed mogelijk. Wij maken al jaren gebruik van Askja Reizen voor de vele reizen die we maken. Askja Reizen staat voor persoonlijk advies met de kennis van lokale reisorganisaties. Met Askja Reizen zijn de mogelijkheden om een eigen reis samen te stellen bijna oneindig. Alle reizen van Askja Reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Naast goed advies krijg je ook veel informatie over je bestemming. Voor een volgende vakantie gaan wij zeker weer naar Askja Reizen.
Askja ReizenNaar de website van Askja Reizen


Riksja Travel logoBij Riksja Travel stel je je eigen rondreis door de Verenigde Staten van Amerika samen. Deze bouwstenen van een paar dagen worden door Riksja Travel achter elkaar geplaatst. Hierdoor kun je een rondreis zo maken dat je alles bezoekt dat je wilt bezoeken in Amerika.
Riksja Travel heeft bouwstenen in het zuid westen van Amerika, rondom de grote nationale parken zoals Yosemite. Maar ze hebben ook bouwstenen in Florida en rondom Washington en New York. Voor wie niet alles bij elkaar wil zoeken heeft Riksja Travel ook verschillende individuele rondreizen samengesteld.
Riksja Travel logoNaar de website van Riksja Travel


FOX Reizen logoFOX Reizen heeft een groot aanbod rondreizen in de Verenigde Staten van Amerika. Zo kun je met FOX Reizen rondreizen in een groepsrondreis. Voor alleenstaanden heeft FOX Reizen speciale single reizen. Als je liever zelf reist, dan heeft FOX Reizen een groot aanbod individuele rondreizen.
Ook heeft FOX Reizen enkele strandvakanties. Je hebt bij FOX Reizen een grote keuze aan routes verspreid over heel Amerika. FOX Reizen heeft zelfs reizen in Alaska. Ben je lid van de ANWB, dan krijg je bij FOX Reizen korting op je reis.
FOX Reizen logoNaar de website van FOX Reizen


KRAS.NL LogoKRAS.NL biedt ook vakanties aan naar de Verenigde Staten van Amerika. Alle reizen door KRAS.NL aangeboden zijn individuele reizen naar Amerika. KRAS heeft een groot aantal Fly&Drive vakanties en (camper) rondreizen naar Amerika.
Ook heeft KRAS.NL verschillende shoppingtrips naar de grote steden van Amerika. En in de grote oceanen rondom Amerika heeft KRAS.NL verschillende cruise vakanties door de Caribbean en Miami. KRAS.NL heeft een grote keuze aan verschillende mogelijkheden aan vakanties naar de Verenigde Staten van Amerika.
KRAS.NL logoNaar de website van KRAS.NL


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen biedt de meeste vakanties aan in het zuid westen van Amerika. Ook zijn er enkele keuzes voor een vakantie in het zuiden van Amerika en aan de oostkust. Bij SNP Natuurreizen heb je een ruime keuze aan individuele rondreizen. Wil je liever in een groep reizen dan heeft SNP Natuurreizen de keuze uit verschillende groepsrondreizen.
Bij SNP Natuurreizen draait alles om de natuur van Amerika. Tijdens een rondreis met SNP Natuurreizen reis je, afhankelijk van je route, door de vele bekende nationale parken in de Verenigde Staten van Amerika.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


Beleef Amerika logoBeleef Amerika heeft veel verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar Amerika. Zo biedt Beleef Amerika camper en auto rondreizen aan, maar ook stedentrips, treinreizen en vakanties naar Walt Disney World. Daarnaast verzorgt Beleef Amerika ook op maat reizen. Beleef Amerika biedt rondreizen aan in bijna alle staten van Amerika. Beleef Amerika heeft een ruime keuze aan routes die je tijdens een vakantie naar Amerika kunt volgen.
Beleef Amerika logoNaar de website van Beleef Amerika


de Jong Intra Vakanties logoDe Jong Intravakanties heeft een ruime keuze aan rondreizen in Amerika. Maar je hebt bij De Jong Intra Vakanties ook de mogelijkheid om een citytrip te maken naar bijvoorbeeld New York. De Jong Intra Vakanties heeft een zeer grote keuze aan hotels in New York, ideaal voor een weekendje shoppen.
De rondreizen door Amerika kun je bij de Jong Intra Vakanties individueel doen of juist als groepsrondreis. Voor de rondreizen heb je bij de Jong Intra Vakanties verschillende routes waar je uit kunt kiezen.
de Jong Intra Vakanties logoNaar de website van De Jong Intra Vakanties


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar de Verenigde Staten van Amerika (USA)te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Verenigde Staten

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Verenigde Staten
Logo Anwb.nl Logo BBI-Travel Logo de Jong Intra Vakanties Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo Tenzing Travel Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy