Vakantie in België - Vergelijk reizen en vakanties naar België

België vlag

Center Parcs Les Ardennes
8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Center Parcs Les Ard...

www.tui.nl

Pentahotel Liège
8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Pentahotel Lièg...

www.tui.nl
Meer vakanties in België

België ligt ten zuiden van Nederland. De hoofdstad van België is Brussel, wat ook de hoofdstad is van de Europese Unie. België is verdeeld in twee taalgebieden. In het zuiden wordt Frans gesproken en in het noorden Vlaams.

België is een veelzijdig vakantie land. In de Ardennen vind je prachtige natuur waar je naar alle wens kunt wandelen of fietsen. Aan de kust zijn de stranden ideaal voor een strandvakantie. Ook zijn verschillende steden zoals, Brussel en Brugge leuke bestemmingen voor een citytrip naar België.
Als het in de winter koud genoeg is, is het zelfs mogelijk om te skiën en langlaufen in delen van de Ardennen.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar België, van actieve vakantie tot stedentrips.


Ardennen XL LogoArdennenXL is gespecialiseerd in vakantiehuizen in de Ardennen van België. ArdennenXL heeft een overzichtelijke site met keuzes uit luxe vakantievilla’s, grote vakantiehuizen en huizen speciaal voor kinderen. Bij ArdennenXL is een ruime keuze aan opties waar je vakantiehuis aan moet voldoen. Ook voor grote groepen heeft ArdennenXL een ruime keuze aan vakantiehuizen in de Ardennen in België
ArdennenXL logoNaar de website van ArdennenXL


Pharos Reizen logoPharos Reizen heeft verschillende vakanties naar België. Voor de zomervakantie heeft Pharos Reizen verschillende leuke aanbiedingen. Pharos Reizen heeft ook speciale vakanties voor ouders met kleine kinderen. Maar stellen zonder kinderen hebben ook een ruime keuze aan vakanties naar België.
Pharos Reizen biedt in verschillende regio’s vakanties aan in België. Zo kun je lekker uitwaaien aan de kust of een leuke vakantie houden in de Ardennen.
Pharos Reizen logoNaar de website van Pharos Reizen


Happy Home logoHappy Home biedt een groot aantal vakantiehuizen aan in België. In de zomer heb je een ruime keuze aan vakantiehuizen in bijna alle provincies van België. Happy Home heeft ook vakantiehuizen op vakantieparken, wat ideaal is voor een vakantie met kleinere kinderen.
Ook voor grotere groepen heeft Happy Home een grote keuze aan vakantiehuizen in België. Bij Happy Home heb je een ruime keuze aan extra wensen voor een vakantiewoning. De afstand naar het zwembad, restaurant of de supermarkt behoren tot de keuze mogelijkheden bij Happy Home.
Happy Home logoNaar de website van Happy Home


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen heeft een gevarieerd aanbod voor een vakantie naar België. De vakanties liggen verspreid over alle regio’s van België. SNP Natuurreizen biedt fietsreizen, wandelreizen en gezinsvakanties aan. Ook heeft SNP Natuurreizen speciale outdoor school reizen. Tijdens deze vakanties leer je survivallen in de Belgische natuur. Bij SNP Natuurreizen kun je kiezen voor een individuele reis, maar voor een groepsreis hebben ze vele keuze.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


Hotel Specials logoHotel Specials biedt een groot aantal hotels aan in België. Maar ook appartementen en B&B's worden door Hotel Specials aangeboden in België. De hotels en appartementen worden in de stad, aan de kust of in de buurt van het bos aangeboden.
Voor een stedentrip naar Brugge of Brussel heeft Hotel Specials een groot aanbod aan hotels in en om de steden. Voor een weekendje weg heeft Hotel Special een groot aanbod in hotels in de Ardennen. Maar ook voor een zomervakantie heeft Hotel Specials een ruime keuze in hotels in België.
Hotel Specials logoNaar de website van Hotel Specials


Kras.nl logoKRAS.NL heeft een veelzijdig aanbod voor een vakantie naar België. Van autovakanties tot stedentrips behoren tot het aanbod van KRAS.NL. Ook heeft KRAS.NL actieve vakanties zoals een fietsvakantie naar België. Met KRAS.NL kun je zelf met de auto naar je bestemming rijden, of de trein pakken naar je citytrip. Het aanbod van KRAS.NL is verspreid over alle provincies in België. Met KRAS.NL heb je ontzettend veel mogelijkheden voor een vakantie naar België.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


Vrij Uit Autovakanties logoVrij Uit Autovakanties heeft verschillende vakantiemogelijkheden naar België. Ze bieden verschillende appartementen, hotels en villa’s aan, maar ook stacaravans of ingerichte tenten behoren tot het vakantieaanbod van Vrij Uit Autovakanties.
De vakanties die worden aangeboden liggen verspreid over alle provincies van België. Of je een vakantie zoekt naar de Ardennen of juist naar de kust wil, Vrij Uit Autovakanties heeft voor iedereen een ruime keuze. Ook voor een stedentrip naar Brussel en Brugge heeft Vrij Uit Autovakanties veel keuze.
Vrij Uit Autovakanties logoNaar de website van Vrij Uit Autovakanties


Effeweg logoEffeweg heeft verschillende busreizen naar België. Er zijn verschillende bestemmingen in België die je met Effeweg kunt bezoeken. Alle stedentrips van Effeweg zijn allemaal groepsreizen met veel opstapplaatsen in heel Nederland. Bij Effeweg heb je keuze uit verschillende stedentrips en excursiereizen. Met Effeweg kun je in een korte vakantie meerdere steden in België bezoeken.
Effeweg logoNaar de website van Effeweg


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar België te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in België

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in België
Logo Anwb.nl Logo de Jong Intra Vakanties Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo Sunweb Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy