Wandelen in de Ardennen

België vlag
Gallery icon
Map icon

In het oosten van België ligt het natuurgebied de Ardennen. De Ardennen kenmerken zich door het heuvelachtige landschap en zijn uitermate geschikt om te wandelen. De Ardennen worden verdeeld in twee verschillende delen. Allereerst zijn er de hoge Ardennen waar onder andere de Hoge Venen liggen. Aan de andere kant heb je in het Zuid Oosten de lage Ardennen grenzend aan Luxemburg.

In de Ardennen zijn verschillende mogelijkheden voor een actief weekendje weg. In de Ardennen zijn veel wandel en fietspaden aangelegd, maar ook raften en abseilen kan in de Ardennen. Er is zelf de mogelijkheid om in de winter te langlaufen als er sneeuw ligt.

Vanuit Nederland zijn de Ardennen in een paar uur te bereiken. Regelmatig rijden we naar de Ardennen voor een wandelweekend of gewoon een lekker dagje wandelen. Meer over onze wandelingen vind je in het menu links.

Hier vind je kaarten en reis- en wandelgidsen om je vakantie naar de Ardennen verder voor te bereiden.

Ben je op zoek naar een hotel voor een weekendje weg, een vakantiehuis of een vakantie in de Ardennen? Kijk dan hier voor hotels, vakantiehuizen of vakanties in de Ardennen van verschillende aanbieders.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy