Wandelen bij Cruz Grande door Parque National de Pilancones - Wandelen op Gran Canaria

Canarische eilanden vlag
Gallery icon
Map icon

De wandeling bij Cruz Grande op Gran Canaria was erg makkelijk. Het is een erg breed groot wandelpad (waar je af en toe even aan de kant moet voor een graafmachine) waar weinig wandelaars te vinden zijn. We wilden naar de top van een platte berg lopen, maar het laatste stuk konden we het pad niet meer vinden en werd de grip op de helling te weinig om door te lopen. Een klein stukje naar beneden was wel een mooi uitzichtpunt waar een mooi uitzicht over San Bartolomé de Tirajana en Fataga was.

De wandeling loopt door het Nationaal Park (Parque National de Pilancones) van Gran Canaria.
Jaren later is hier een flinke bosbrand geweest, aangestoken door een boze boswachter. Jammer van het mooie gebied! Als je op Gran Canaria wil gaan wandelen is deze wandeling zeker aan te raden. Het wandelpad is erg goed en verkeerd lopen kan bijna niet. De wandeling loopt gestaag omhoog en grote hoogte verschillen zijn er niet.

Begin de wandeling bij Cruz Grande op Gran Canaria vanuit een bijzondere accommodatie van Eliza was here. Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie op Gran Canaria inclusief aut met Eliza was here op Gran Canaria.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy