Vakantie op La Gomera - Vergelijk reizen en vakanties naar La Gomera

Canarische eilanden vlag

Appartementen El Llano
De perfecte bestemming voor diegene die op zoek zijn naar ru...

www.iliosreizen.nl

Casita Ondina
Wat een bijzondere plek! Deze drie rustige en landelijk gele...

www.iliosreizen.nl
Meer vakanties op La Gomera

Eén van de kleinere en minder toeristische eilanden van de Canarische Eilanden is La Gomera. Het eiland is maar 378 km2 groot en kent een uitzonderlijke natuur. De hoofdstad van La Gomera is San Sebastián de la Gomera waar zich ook de grootste haven bevindt.

La Gomera heeft net als alle andere Canarische Eilanden een subtropisch klimaat door de ligging voor de kust van Afrika. In de winter periode van oktober tot februari regent het regelmatig op La Gomera. In de zomermaanden juli en augustus regent het niet of nauwelijks op het eiland. De temperatuur is het hele jaar redelijk constant tussen de 20 en 30 graden.

Vanuit Nederland is het niet mogelijk om rechtstreeks naar La Gomera te vliegen. Het vliegveld van La Gomera is te klein voor grotere vliegtuigen. Er zijn twee manieren om naar La Gomera te reizen. Je kunt vanaf het Spaanse vaste land een vlucht regelen naar La Gomera of je gaat het laatste stuk met de boot vanaf Tenerife of La Palma. Je kunt natuurlijk een vakantie naar La Gomera combineren met een vakantie naar Tenerife of La Palma.

La Gomera is bij uitstek een eiland voor de actieve vakantie. Het eiland heeft geen zandstranden, dus voor een strandvakantie is La Gomera niet geschikt. La Gomera heeft veel wandelpaden verspreid over het eiland. Een groot deel van La Gomera is begroeid met oeroud laurierbos. Tijdens je verblijf op La Gomera moet je ook zeker even stoppen bij het bezoekerscentrum van Nationaal Park Garajonay. Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar la Gomera, van zonvakanties tot fly en drive reizen.


Ilios ReizenIlios Reizen biedt verschillende reizen aan naar La Gomera. Bij Ilios Reizen kun je kiezen voor een hotel, appartement of casita. Alle vakanties die Ilios Reizen aanbiedt zijn inclusief huurauto. Zo kun je op eigen gelegenheid de natuur van La Gomera bekijken. Alle accommodaties die Ilios reizen aanbied hebben een rustige ligging en zijn kleinschalig verdeeld over het hele eiland. Zo kun je zelf kiezen waar je wil verblijven en kun je genieten van een rustige vakantie in de mooie natuur van La Gomera.
Ilios Reizen logoNaar de website van Ilios Reizen


Neckermann Reizen logoNeckermann Reizen is een van de weinige reisorganisaties die reizen aanbied naar La Gomera. Het aanbod van Neckermann Reizen is zeer uitgebreid. Bij Neckermann Reizen heb je keuze uit hotels, appartementen en vakantiewoningen voor een vakantie naar La Gomera.
Bij de meeste reizen van Neckermann Reizen krijg je een huurauto bij het appartement. Zo kun je op eigen gelegenheid de natuur van La Gomera bekijken.
Neckermann Reizen logoNaar de website van Neckermann Reizen


Thomas Cook logoThomas Cook heeft een ruime keuze aan accommodaties op La Gomera. Bij Thomas Cook heb je de keuze uit hotels, appartementen en bungalows. Ook heeft Thomas Cook luxe vakanties in vier sterren hotels op basis van all-inclusive vlak aan het strand. Maar Thomas Cook heeft ook appartementen in rustigere geleden delen van La Gomera.
Thomas Cook logoNaar de website van Thomas Cook


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar La Gomera te bekijken en vergelijken

Vakanties zoeken in La Gomera, Spanje

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in La Gomera, Spanje
Logo Eilandhoppenopmaat Logo Ilios Reizen Logo SNP Natuurreizen

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy