Vakantie in de Eifel in Duitsland - Vergelijk hotels, vakanties en reizen naar de Eifel in Duitsland

Duitsland vlag

Gemunder Ferienpark Salzberg
8-daagse Autovakantie naar Eifel bij Gemunder Ferienpark Sal...

www.tui.nl

Waldhotel Sonnenberg
8-daagse Autovakantie naar Eifel bij Waldhotel Sonnenberg...

www.tui.nl
Meer vakanties in de Eifel

De Eifel in Duitsland is een ideale bestemming voor een vakantie of een weekendje weg. De Eifel is van oorsprong vulkanisch. Dit is zichtbaar in het heuvelachtige karakter van de Eifel in Duitsland.
Het Eifel gebied bestaat uit een aantal regio’s waaronder de vulkaan Eifel, de noord Eifel, de Ahr Eifel en de Oost Eifel. De hoogste top in de Eifel is de Hohe Acht (747 m). Daarnaast heeft de Eifel ruim 20 toppen boven de 400 m.

In de Eifel zijn veel wandelpaden en leuke wandelroutes uitgezet. De Eifel is een ideale bestemming voor een wandelvakantie of wandelweekend. Onder andere de Duitse Eifelverein heeft veel wandelroutes in de Eifel uitgezet. Niet alleen voor wandelaars, maar ook voor fietsers, motorrijders en een rondreis per auto is de Eifel zeer geschikt. Je toert over bochtige wegen door de mooie natuur en de vele wijnvelden. Onderweg kom je veel typische Duitse dorpjes met vakwerkhuizen tegen.
Voor een actieve vakantie of een actief weekendje weg is de Eifel een zeer leuke bestemming.

Hieronder vind je diverse aanbieders van vakanties naar de Eifel in Duitsland.


Vrij Uit AutovakantiesVrij Uit heeft een ruime keuze aan vakanties in de Eifel. Vrij Uit Autovakanties biedt verschillende hotels, appartementen, bungalows en huisjes aan in de Eifel in Duitsland. De accommodaties van Vrij Uit Autovakanties liggen in de populaire plaatsten zoals Monschau, Kronenburg en Biersdorf am See. Daarnaast biedt Vrij Uit Autovakanties de mogelijkheid om een hotel of appartement in de natuur, in een wijngebied of bij een attractiepark in de buurt te kiezen.
Vrij Uit Autovakanties logoNaar de website van Vrij Uit Autovakanties


Pharos Reizen logoPharos Reizen heeft verschillende mogelijkheden voor een vakantie in de Eifel. Pharos Reizen is een van de weinige reisorganisaties die wandelvakanties in de Eifel aanbiedt. Bij de wandelvakanties heb je keuze uit verschillende routes die je kunt lopen. Onderweg is je hotel alvast geregeld. Maar ook voor minder actieve vakanties naar de Eifel heeft Pharos Reizen verschillende mogelijkheden. Daarnaast heeft Pharos Reizen ook aan gezinnen met kinderen gedacht die graag naar de Eifel op vakantie willen.
Pharos Reizen logoNaar de website van Pharos Reizen


Hotel Specials logoHotel Specials is een grote hotelaanbieder in de Eifel in Duitsland. De hotels van Hotel Specials liggen verspreid over de hele Eifel regio. Naast hotels biedt Hotel Specials ook B&B’s aan in de Eifel in Duitsland. Hotel Specials heeft een ruim keuze menu met wensen waar je hotel aan moet voldoen. Wij maken veel gebruik van Hotel Specials voor wandelweekenden in de Eifel. Hotel Specials biedt de mogelijkheid om reviews te lezen van gasten die eerder in de hotels verbleven.
Hotel Specials logoNaar de website van Hotel Specials


Happy Home logoHappy Home heeft verschillende vakantiehuizen in de Eifel in Duitsland. De vakantiewoningen van Happy Home liggen in de populaire plaatsen zoals, Ulmen, Eichenbach, Mehren en Strotzbüsch. De vakantiehuizen van Happy Home zijn appartementen, geschakelde woningen of vrijstaande vakantiehuizen. Happy Home biedt een grote keuze mogelijkheid met wensen voor je vakantiehuis. Daarnaast heeft Happy Home verschillende grote vakantiehuizen voor grote groepen.
Happy Home logoNaar de website van Happy Home


Belvilla Vakantiehuizen logoBelvilla Vakantiehuizen biedt een groot aantal vakantiewoningen aan in de Eifel in Duitsland. De vakantiehuizen van Belvilla Vakantiehuizen worden als appartement, Boerderij, Chalet, Kasteel of Landhuis aangeboden. De vakantiehuizen van Belvilla Vakantiehuizen liggen verspreid over de hele Eifel. Belvilla heeft veel grote vakantiehuizen voor grote groepen. Ook heeft Belvilla Vakantiehuizen de mogelijkheid te zoeken op kinderbedden of huizen voor minder valide mensen.
Belvilla Vakantiehuizen logoNaar de website van Belvilla Vakantiehuizen


De Jong Intra VakantiesDe Jong Intra Vakanties heeft een ruime keuze aan vakanties en weekendjes weg naar de Eifel in Duitsland. De Jong Intra Vakanties heeft naast hotels ook appartementen en bungalows in de Eifel in Duitsland. De hotels, appartementen en bungalows van de Jong Intra Vakanties liggen in de populaire plaatsen zoals, Altenahr, Nürburg, Gemünd en Gerolstein. Alle vakanties van de Jong Intra Vakanties naar de Eifel zijn op basis van eigen vervoer.
de Jong Intra Vakanties logoNaar de website van de Jong Intra Vakanties


Kras.nl logoKras.nl heeft een paar vakanties naar de Eifel in Duitsland. Zo wordt door Kras.nl een autovakantie naar de Eifel aangeboden en verblijf je in de populaire plaats Altenahr in de Eifel. Daarnaast wordt voor ouderen een busreis door de Eifel aangeboden. Deze busreis maakt een rondreis door de Eifel met verblijf in verschillende hotels. Deze reis is echter voor ouderen boven de 70.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar de Eifel in Duitsland te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Eifel, Duitsland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Eifel, Duitsland
Logo de Jong Intra Vakanties Logo SNP Natuurreizen Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy