Vakantie in de Moezel in Duitsland - Vergelijk hotels, vakanties en reizen naar de Moezel in Duitsland

Duitsland vlag

Eurostrand Resort Moseltal
8-daagse Autovakantie naar Moezel bij Eurostrand Resort Mose...

www.tui.nl

Roompot Ferienresort Cochem
Ferienresort Cochem is een mooi resort met hoogwaardige faci...

www.sunweb.nl
Meer vakanties in de Moezel

De Moezel regio is een zeer leuke vakantiebestemming in Duitsland. Het gebied in Duitsland dankt zijn naam aan de rivier de Moezel die door het gebied stroomt. De Moezel kruist bij Luxemburg de grens met Duitsland. De Moezel mondt bij Koblenz uit in de Rijn.

De Moezel regio in Duitsland staat bekend om zijn idyllische plaatsen en de mooie natuur. De Moezel heeft jaren lang het landschap rondom uitgesleten. Hierdoor kronkelt de Moezel mooi door het landschap.
De Moezel is zeer geschikt voor leuke boottochten langs Cochem en Trier. In de heuvels rondom de Moezel zijn verschillende wandelingen uitgezet. Dit maakt de Moezel een leuke bestemming voor een wandelweekend of een wandelvakantie. De leuke dorpen zijn een welkome aanvulling op de mooie wandelingen door de natuur. Ook heb je tijdens vele wandelingen mooie uitzichten over de kronkelende Moezel. Ook bij motorrijders en wielrenners is de Moezel regio zeer populair. Zij maken gebruik van de wegen in de mooie natuur door de heuvels rondom de Moezel.

De Moezel is altijd al een belangrijke vaarroute geweest. Tal van kastelen en vestingen herinneren aan deze tijd. Veel van deze kastelen zijn open voor het publiek. De Moezel is een tevens een wijnregio en in elk dorp zijn de wijnboeren aanwezig met kleine winkels. In deze winkels kun je de wijn uit de Moezel proeven.

Hieronder vind je diverse aanbieders van vakanties naar de Moezel in Duitsland.

 


Belvilla Vakantiehuizen logoBelvilla Vakantiehuizen heeft een groot aanbod aan vakantiewoningen langs de Moezel in Duitsland. In Trier, Mülheim am Moesel, Kröv, Cochem en Zell en vele andere plaatsen langs de Moezel heeft Belvilla Vakantiehuizen veel vakantiewoningen. Bij Belvilla Vakantiehuizen heb je een grote keuze aan extra wensen waar je vakantiehuis aan moet voldoen. Belvilla Vakantiehuizen heeft zowel appartementen als vakantiehuizen en villa's beschikbaar langs de Moezel in Duitsland.
Belvilla Vakantiehuizen logoNaar de website van Belvilla Vakantiehuizen


De Jong Intra Vakanties logoDe Jong Intra Vakanties heeft verschillende mogelijkheden om een vakantie te houden langs de Moezel in Duitsland. De vakanties van de Jong Intra Vakantie zijn op basis van eigen vervoer of op basis van een busreis naar de Moezel. Naast appartementen biedt de Jong Intra Vakanties ook appartementen en bungalows aan in de populaire plaatsen zoals Trier, Cochem, Burgen, Oberfell en Bernkastel. De Jong Intra vakanties is een van de weinige reisorganisaties die ook wandelreizen en fietsreizen aanbiedt langs de Moezel in Duitsland.
De Jong Intra Vakanties logoNaar de website van De Jong Intra Vakanties


Happy Home logoHappy Home heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen in de Moezel regio in Duitsland. Happy Home biedt appartementen en vakantiehuizen aan langs de Moezel. Daarnaast biedt Happy Home ook verschillende vakantiewoningen op vakantieparken aan. Voor grote groepen heeft Happy Home weinig aanbod aan grote vakantiehuizen aan de Moezel in Duitsland. Wel heeft Happy Home een ruime lijst aan wensen voor je vakantiewoning in de Moezel in Duitsland.
Happy Home logoNaar de website van Happy Home


Kras.nl logoKras.nl heeft een grote variatie aan vakantie mogelijkheden langs de Moezel in Duitsland. Zo biedt Kras.nl bijvoorbeeld autovakanties aan met verblijf in een leuk hotel langs de Moezel. Maar Kras.nl biedt ook verschillende fietsvakanties aan in de Moezel. Daarnaast biedt Kras.nl ook busreizen en riviercruises aan langs en over de Moezel. Bij Kras.nl heb je veel mogelijkheden voor een vakantie langs de Moezel in Duitsland.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


Vrij Uit Autovakanties logoVrij Uit Autovakanties heeft een ruime keuze aan vakanties naar de Moezel. De accommodaties die Vrij Uit Autovakanties aanbiedt zijn onder andere appartementen, hotels, bungalows, en huisjes. Daarnaast biedt Vrij Uit Autovakanties ook standplaatsen aan op campings. Vrij Uit Autovakanties biedt grote hotels aan maar ook kleinschalige romantische hotels langs de Moezel. Alle reizen van Vrij Uit Autovakanties zijn op basis van eigen vervoer.
Vrij Uit Autovakanties logoNaar de website van Vrij Uit Autovakanties


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar de Moezel in Duitsland te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Moezel, Duitsland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Moezel, Duitsland
Logo Sunweb Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy