Vakantie in Duitsland - Vergelijk reizen en vakanties naar Duitsland

Duitsland vlag
Meer vakanties in Duitsland

Duitsland ligt in centraal Europa naast Nederland. De hoofdstad van Duitsland is Berlijn en in het land wordt Duits gesproken. Duitsland is lid van de Europese Unie.
Duitsland is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Dit komt door de veelzijdigheid van Duitsland maar ook doordat Duitsland dichtbij is. Het klimaat van Duitsland is vergelijkbaar met Nederland.

Duitsland heeft verschillende provincies met elk een eigen karakter. In het zuiden ligt het Zwarte Woud wat een leuke vakantiebestemming is voor de actieve vakantieganger. Ook de Eifel in het midden van Duitsland is een populaire bestemming. Naast de Moezel en Sauerland zijn er nog verschillende mooie bestemmingen in Duitsland. Berlijn is bijvoorbeeld een populaire bestemming voor een stedentrip.
Niet alleen in de zomer is Duitsland een leuke vakantiebestemming, maar ook in de winter is er genoeg te doen. Zo ligt in Sauerland het skigebied bij Winterberg. Ook in het zuiden, ten zuiden van München, liggen een aantal skigebieden.

Hieronder vind je diverse aanbieders van vakanties naar Duitsland, van zomervakantie tot wintersport.


Pharos Reizen logoPharos Reizen heeft verschillende vakanties naar Duitsland. Zowel voor de zomervakantie als voor de wintersport heeft Pharos Reizen verschillende aanbiedingen. Pharos Reizen heeft ook speciale vakanties voor ouders met kleine kinderen. Maar stellen zonder kinderen hebben ook een ruime keuze aan vakanties naar Duitsland.
De wintersport vakanties gaan naar verschillende skigebieden in Duitsland. Pharos Reizen heeft naast wintersport vakanties ook een grote keuze aan campings, stedentrips, rondreizen, fietsvakanties en wandelreizen door Duitsland.
Pharos Reizen logoNaar de website van Pharos Reizen


KRAS.NL logoKRAS.NL heeft een veelzijdig aanbod voor een vakantie naar Duitsland. Van autovakanties tot stedentrips behoren tot het aanbod van KRAS.NL. Ook heeft KRAS.NL actieve vakanties zoals fietsvakanties en golfvakanties naar Duitsland. Met KRAS.NL kun je zelf met de auto naar je bestemming rijden, of de trein pakken naar je citytrip. Het aanbod van KRAS.NL is verspreid over alle provincies in Duitsland. Met KRAS.NL heb je ontzettend veel mogelijkheden voor een vakantie naar Duitsland.
Kras.nl logoNaar de website van Kras.nl


Happy Home logoHappy Home biedt een groot aantal vakantiehuizen aan in Duitsland. Zowel voor een zomervakantie als voor een wintervakantie heeft Happy Home vakantiehuizen in alle regio's van Duitsland. Happy Home heeft ook vakantiehuizen op vakantieparken, wat ideaal is voor een vakantie met kleinere kinderen.
Ook voor grotere groepen heeft Happy Home een grote keuze aan vakantiehuizen in Duitsland. Bij Happy Home heb je een ruime keuze aan extra wensen voor een vakantiewoning. De afstand naar het zwembad, restaurant of de supermarkt behoren tot de keuze mogelijkheden bij Happy Home. Zowel in de winter als in de zomer heeft Happy Home genoeg keuze aan vakantiehuizen in Duitsland.
Happy Home logoNaar de website van Happy Home


Hotel Specials logoHotel Specials biedt een groot aantal hotels aan in Duitsland. Maar ook appartementen en B&B's worden door Hotel Specials aangeboden in Duitsland. De hotels en appartementen worden in de stad, aan de kust of in de buurt van het bos aangeboden..
Voor een stedentrip naar Berlijn heeft Hotel Specials een groot aanbod aan hotels in en om Berlijn. Voor een weekendje weg, of voor een zomervakantie heeft Hotel Specials een grote keuze aan accommodaties in Duitsland.
Hotel Specials logoNaar de website van Hotel Specials


Belvilla Vakantiehuizen logoBelvilla Vakantiehuizen heeft een groot aanbod in vakantiehuizen in Duitsland. Bij Belvilla Vakantiehuizen heb je keuze uit appartementen, boerderijen, chalets en vrij staande woningen. Zelfs kastelen en landhuizen behoren tot het aanbod van Belvilla Vakantiehuizen. De vakantiehuizen van Bellvilla Vakantiehuizen liggen in de populaire regio’s van Duitsland, zoals de Eifel, Harz, Sauerland en het Zwarte Woud. Naast de ruime keuze van vakantiewoningen heeft Belvilla Vakantiehuizen ook een ruime keuze aan opties waar je vakantiewoning aan moet voldoen. De vakantiewoningen in Duitsland van Belvilla Vakantiehuizen zijn zowel in de zomer, als in voor een wintersport te boeken.
Belvilla Vakantiehuizen logoNaar de website van Belvilla Vakantiehuizen


Vrij Uit Autovakanties logoVrij Uit Autovakanties heeft verschillende vakantiemogelijkheden naar Duitsland. Ze bieden verschillende appartementen, hotels en villa’s aan, maar ook stacaravans of ingerichte tenten behoren tot het vakantieaanbod van Vrij Uit Autovakanties.
De vakanties die worden aangeboden liggen verspreid over bijna alle delen van Duitsland. Of je een vakantie zoekt naar de Alpen of juist naar de kust wil, Vrij Uit Autovakanties heeft voor iedereen een ruime keuze. Ook voor de wintersport heeft Vrij Uit Autovakanties een ruime keuze aan mogelijkheden in Duitsland.
Vrij Uit Autovakanties logoNaar de website van Vrij Uit Autovakanties


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen biedt een grote diversiteit aan voor vakanties naar Duitsland. SNP Natuurreizen legt de nadruk voor hun vakanties naar Duitsland op de mooie natuur. Actieve vakanties in de veelzijdige natuur naar Duitsland vind je in de vorm van wandelvakanties, fietsvakanties en rondreizen. De vakanties van SNP gaan naar de Eifel, Hartz, Sauerland en de andere populaire regio’s van Duitsland.
Naast skivakanties heeft SNP Natuurreizen ook winter wandelreizen naar Duitsland. Voor actieve natuur vakanties naar Duitsland heeft SNP Natuurreizen zeer veel keuze in mogelijkheden.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


de Jong Intra vakanties logoDe Jong Intra vakanties biedt verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar Duitsland. Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie, stedentrip of naar een attractiepark wil, de Jong Intra vakantie heeft een ruime keuze. Ook heb je bij de Jong Intra vakanties de keuze om met eigen verboer, bus, trein of vliegtuig naar Duitsland te vertrekken. Ook heeft de Jong Intra vakanties en aantal skivakanties naar Duitsland.
De vakanties die De Jong Intra vakanties aanbiedt, liggen in alle populaire provincies in Duitsland. Of je nu een wintersport vakantie of een zomervakantie wil naar Duitsland, dan heb je bij de Jong Intra vakanties een ruime keuze.
de Jong Intra vakanties logoNaar de website van de Jong Intra vakanties


Effeweg LogoEffeweg heeft verschillende busreizen naar Duitsland. Er zijn verschillende bestemmingen in Duitsland die je met Effeweg kunt bezoeken. De excursie reizen van Effeweg zijn allemaal groepsreizen met veel opstapplaatsen in heel Nederland. Bij Effeweg heb je keuze uit verschillende stedentrips, fietsreizen en excursiereizen. Maar Effeweg heeft in december ook verschillende bus excursies naar de beroemde kerstmarkten in Duitsland.
Effeweg logoNaar de website van Effeweg


Neckermann Reizen logoNeckermann Reizen heeft verschillende autovakantie naar Duitsland. In de zomer heeft Neckermann Reizen verschillende hotels, appartementen en vakantiewoningen.
De accommodaties van Neckermann Reizen liggen verspreid over de populaire provincies in Duitsland zoals, Eifel, Sauerland, Zwarte Woud, Harz en Beieren. Neckermann Reizen biedt de vakanties aan op basis van eigen vervoer.
Neckermann Reizen logoNaar de website van Neckermann Reizen


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Duitsland te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Duitsland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Duitsland
Logo AlpenReizen Logo Anwb.nl Logo de Jong Intra Vakanties Logo Natuurhuisje Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo TUI

© 2001 - 2022 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy