Zoek en vergelijk reizen en vakanties naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika vlag

19-daagse privérondreis Ontdek Zuid-Afrika met huurauto
Ontdek Zuid-Afrika, van Johannesburg tot Kaapstad. Speur in ...

www.anwb.nl

16-daagse privérondreis Grandioos Zuid-Afrika met huurauto
Het Krugerpark, de wereldberoemde Panoramaroute, Swaziland, ...

www.anwb.nl
Meer reizen in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een van de populaire vakantiebestemmingen in Afrika. Zuid-Afrika is het meest zuidelijke land van het continent Afrika. Er worden verschillende talen in Zuid-Afrika gesproken, waaronder Engels en Afrikaans (vergelijkbaar met Nederlands). Je kunt er betalen met de Rand. En tijdens een rondreis moet je erop letten dat je aan de linkerkant van de weg rijdt.

Zuid-Afrika heeft leuke steden die een bezoekje waard zijn. Kaapstad is, mede dankzij de Kaap, groot genoeg om langere tijd te verblijven. Maar ook Johannesburg, Durban en Port Elizabeth zijn grote steden waar van alles te doen is. Durban en Port Elizabeth liggen aan de kust waar je mooie stranden kunt bezoeken en op zoek kan naar haaien in de oceaan.

De verschillende nationale parken hebben allemaal iets leuks te bieden. Kruger Nationaal Park is het grootste nationale park waar je de big five kunt spotten. Addo Elephant Park is een kleiner nationaal park waar veel olifanten rondlopen. Tjitsikamma Nationaal Park is misschien wel het mooiste nationale park van Zuid-Afrika, waar leuke wandelroutes uitgezet zijn. Dit nationale park ligt aan het begin van de Tuinroute. De tuinroute is een populaire, leuke en toeristische route van Oudtshoorn naar Kaapstad. De Drakensbergen zijn de iedeale bestemming voor wandelaars.

In het noorden van Zuid-Afrika, richting Namibië, liggen de woestijnen. Als je altijd al door een woestijn hebt willen reizen is dit je kans. Ga met de auto, of een groepsreis van Kaapstad naar Namibië en maak kennis met een unieke natuur, de woestijn.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar Zuid-Afrika, van groepsreizen tot zelf samen gestelde reizen op maat.


Askja Natuurrijk Reizen logoAskja Reizen heeft onze reis verzorgd naar Zuid-Afrika. Askja Reizen bied veel reizen aan in Zuid-Afrika en de omliggende landen. Bij Askja Reizen zijn niet alleen de standaard reizen mogelijk, maar ook op maat reizen worden aangeboden. Wij maken al jaren gebruik van Askja Reizen voor de vele reizen die we maken. Askja Reizen staat voor persoonlijk advies met de kennis van lokale reisorganisaties. Met Askja Reizen zijn de mogelijkheden om een eigen reis samen te stellen bijna oneindig. Alle reizen van Askja Reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Naast goed advies krijg je ook veel informatie over Zuid-Afrika. Onze volgende reis naar Zuid-Afrika zullen wij zeker weer bij Askja Reizen boeken.
Askja ReizenNaar de website van Askja Reizen


Sawadee logoSawadee biedt verschillende rondreizen aan naar Zuid-Afrika. Met Sawadee kun je groepsrondreizen maken, maar ook individuele reizen worden aangeboden. Sawadee reist in kleine groepen van maximaal 18 personen. Ook heeft Sawadee verschillende single reizen en familiereizen naar Zuid-Afrika. De routes van de rondreizen door Zuid-Afrika gaan of door het zuiden van Zuid-Afrika en door Swaziland, of door het noorden van Zuid-Afrika gecombineerd met Botswana, Namibië en Zimbabwe. Sawadee staat voor duurzaam reizen met respect voor de natuur en de lokale bevolking.
SawadeeNaar de website van Sawadee


Riksja TravelVoor een op maat reis naar Zuid-Afrika kun je bij Riksja Travel terecht. Riksja Travel heeft voor Zuid-Afrika verschillende bouwstenen zodat je een eigen rondreis kunt samenstellen. Je kiest per plek een bouwsteen en Riksja Travel maakt hiervan een leuke rondreis.
Door de verschillende bouwstenen kun je zelf kiezen hoe lang je reis wordt en wat je allemaal wil bezoeken. De bouwstenen zijn een paar dagen lang en kunnen des gewenst ook nog verlengd worden. Maak met Riksja Travel je individuele rondreis op maat naar Zuid-Afrika.
Riksja Travel logoNaar de website van Riksja Travel


Fox Reizen heeft een groot aanbod aan verschillende vakanties naar Zuid-Afrika. Fox Reizen is een van de weinige reisorganisaties die strandvakanties aanbied naar Zuid-Afrika. Fox Reizen biedt ook camperreizen aan naar Zuid-Afrika.
Fox Reizen boekt je vliegticket en zorgt dat er een camper klaar staat. Met de camper ben je vrij om je eigen unieke rondreis te maken. Fox Reizen heeft ook georganiseerde groepsrondreizen en individuele rondreizen. Bij deze reizen rijd je van de ene accommodatie naar de volgende accommodatie.
Ook heeft Fox Reizen een aantal single Reizen naar Zuid-Afrika. En ben je lid van de ANWB, dan krijg je bij Fox Reizen ledenkorting op je vakantie naar Zuid-Afrika.
Fox Reizen logoNaar de website van Fox Reizen


Beleef Afrik logoBeleef Afrika heeft veel verschillende mogelijkheden voor een vakantie naar Zuid-Afrika. Zo biedt Beleef Afrika camper en auto rondreizen aan, maar ook treinreizen en citytrips worden aangeboden. Daarnaast verzorgt Beleef Afrika ook op maat reizen. Beleef Afrika heeft een ruime keuze aan routes die je tijdens een vakantie naar Zuid-Afrika kunt volgen. Daarnaast biedt Beleef Afrika ook verschillende wijnreizen aan naar de populaire wijnstreek langs de Tuinroute van Zuid-Afrika.
Beleef Afrika logoNaar de website van Beleef Afrika


Kras.nl logoKRAS.NL heeft verschillende reizen naar Zuid-Afrika. KRAS.NL heeft verschillende kampeerreizen, Safari reizen, Fly Drives en treinreizen naar Zuid-Afrika. Met de groepsrondreizen rijd je met de bus door Zuid-Afrika en hoef je niet zelf te rijden.
Wil je toch zelf rijden, dan is een fly-drive een leuke manier om met KRAS.NL Zuid-Afrika te verkennen. In accommodatie kun je bij KRAS.NL kiezen voor hotels of B&B's of voor een avontuurlijke kampeerreis. KRAS.NL heeft een grote keuze aan scherp geprijsde vakanties naar Zuid-Afrika.
Kras.nl logoNaar de website van KRAS.nl


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Zuid-Afrika te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in Zuid-Afrika

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Zuid-Afrika
Logo Anwb.nl Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo Tenzing Travel Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy