Zoek en vergelijk reizen en vakanties naar IJsland

IJsland vlag

Autorondreis 4x4 Hoogland Avontuur 15 dagen
Bij deze avontuurlijke rondreis doorkruist u het ruige en on...

www.bbi-travel.nl

Autorondreis Zuid & Noord IJsland in vakantiewoningen 15 dagen
Bij deze rondreis verblijft u de eerste week in een vakantie...

www.bbi-travel.nl
Meer reizen in IJsland

IJsland ligt ten noorden Nederland. De hoofdstad van IJsland is Reykjavík. Andere grote plaatsen in IJsland zijn Akureyri, Keflavík, Selfoss, Ísafjörður en Egilsstaðir. Op IJsland wordt Islands gesproken en betaald met Kronen. IJsland ligt ongeveer op een afstand van 4 uur vliegen vanaf Nederland.

IJsland is zowel in de zomer als in de winter een mooie vakantie bestemming. In de zomer kun je in IJsland een mooie rondreis maken. Tijdens de rondreis maak je kennis met de natuur van IJsland. IJsland ligt op de breuklijn van tektonische platen wat vulkanen en aardbevingen teweeg brengt. De vulkanische oorsprong van IJsland is in het hele land goed zichtbaar. Ook zijn de vele kraters zichtbaar in IJsland. Door de ligging van IJsland heeft IJsland een kenmerkende natuur. IJsland is een zeer leuke wandelbestemming.

In de winter kun je in IJsland skieen, gletsjer tochten maken en het noorderlicht zien. Voor wie een bijzondere wintervakantie wil hebben, is IJsland een zeer mooie keuze. En na de kou van de winter in IJsland kun je opwarmen in een van de natuurlijke bronnen in het land, eentje bij Keflavík en eentje bij Mývatn.

Wil je IJsland bezoeken, bezoek dan ook zeker de Geysir , Gullfoss en Thingvellir. Als je een rondreis wil maken langs een groot deel van de rondweg, plan dan zeker genoeg tijd in bij Mývatn. IJsland heeft vele mooie watervallen en gletsjers die je kunt bezoeken.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar IJsland, van zomervakantie tot wintersport.


Askja Natuurrijk Reizen logoAskja Reizen heeft onze reis verzorgd naar IJsland. Askja Reizen ontzettend veel mogelijkheden voor een vakantie naar IJsland. Ze bieden niet alleen standaard reizen maar ook op maat reizen zijn erg goed mogelijk. Wij maken al jaren gebruik van Askja Reizen voor de vele reizen die we maken. Askja Reizen staat voor persoonlijk advies met de kennis van lokale reisorganisaties. Met Askja Reizen zijn de mogelijkheden om een eigen reis samen te stellen bijna oneindig. Alle reizen van Askja Reizen zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Naast goed advies krijg je ook veel informatie over IJsland. Onze volgende reis naar IJsland zullen wij zeker weer bij Askja Reizen boeken.
Askja ReizenNaar de website van Askja Reizen


IJsland online logoVoor een op maat reis naar IJsland kun je bij Ijsland Online van Riksja Travel terecht. IJsland Online heeft voor IJsland verschillende bouwstenen zodat je een eigen rondreis kunt samenstellen. Je kiest per plek een bouwsteen en Ijsland Online maakt hiervan een leuke rondreis.
Door de verschillende bouwstenen kun je zelf kiezen hoe lang je reis wordt en wat je allemaal wil bezoeken. De bouwstenen zijn een paar dagen lang en kunnen des gewenst ook nog verlengd worden. Maak met IJsland Online je individuele rondreis op maat naar IJsland.
Riksja Travel logoNaar de website van IJsland Online


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen biedt verschillende natuurreizen aan naar IJsland. Bij SNP Natuurreizen heb je keuze uit groepsreizen en individuele rondreizen door IJsland. Ook verzorgt SNP Natuurreizen ook trektochten door IJsland.
Bij SNP Natuurreizen staan alle reizen in het teken van de natuur. De mooie natuur van IJsland komt bij de reizen van SNP Natuurreizen zeker tot zijn recht.
SNP Natuurreizen logoNaar de website van SNP Natuurreizen


FOX Reizen logoFOX Reizen heeft een aantal reizen naar IJsland. Ben je alleen en wil je IJsland graag bezoeken, dan heeft FOX Reizen een aantal singles reizen waar je uit kunt kiezen. Je kunt met FOX reizen een rondreis maken door IJsland.
Maar je kunt ook je vakantie naar IJsland combineren met een vakantie in Amerika. FOX Reizen is een van de weinig reisorganisaties die een combinatie van IJsland en Amerika aanbied in een vakantie.
FOX Reizen logoNaar de website van FOX Reizen


Sawadee logoSawadee heeft verschillende rondreizen naar IJsland. Je kunt met Sawadee zowel in de zomer als in de winter naar IJsland op vakantie. De reizen van Sawadee zijn groepsreizen, singlereizen of familiereizen.
Alle vakanties die Sawadee aanbiedt gaan langs de mooie natuur van IJsland. Sawadee is een van de weinige reisorganisaties die vakanties naar IJsland in de winter aanbied. Zo kun je het noorderlicht bekijken in een van de mooiste landen van de wereld.
Sawadee logoNaar de website van Sawadee


De Jong Intra vakanties logoDe Jong Intra biedt verschillende vakanties aan naar IJsland. De Jong Intra vakanties biedt verschillende hotels aan in Reykjavík. Je kunt bij De Jong Intra vakanties je hotel boeking uitbreiden met een auto en de golden cirkel bekijken op IJsland.
De Jong Intra vakanties beidt geen complete rondreizen aan over de ring van IJsland. De Jong Intra vakanties biedt wel de mogelijkheid om op basis van eigen vervoer naar IJsland af te reizen. Je rijdt dan met eigen auto en neemt het laatste stuk de boot naar IJsland.
de Jong Intra Vakanties logoNaar de website van de Jong Intra Vakanties


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Zuid-Afrika te bekijken en vergelijken.

Vakanties zoeken in IJsland

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in IJsland
Logo Anwb.nl Logo BBI-Travel Logo de Jong Intra Vakanties Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo Tenzing Travel Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy