Wandelen in het Pacific Rim National Park - Canada

Canada vlag
Gallery icon
Map icon

13-daagse autorondreis Wildernis van de Westkust
Prachtige hotelrondreis, waarbij u de Sunshine Coast en Vanc...

www.bbi-travel.nl

Eastern Journey
U wilt in korte tijd met een internationale groepsreis het o...

www.tenzingtravel.nl
Meer rondreizen in Canada

Pacific Rim National Park ligt aan de westkust op Vancouver Island tussen Ucluelet en Tofino. Het Pacific Rim National Park is langgerekt en ongeveer 75 km lang. Het Park bestaat uit een kuststrook met gematigd regenwoud. Het ongerepte regenwoud van de Pacific Rim National Park is uniek in de wereld en wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht.

Het Pacific Rim National Park heeft verschillende mooie wandelmogelijkheden. Zo is er het West Coast Trail, een lange afstandswandeling, die ongeveer 75 km langs is. Voor wie minder ver wil wandelen zijn er langs de weg verschillende leuke kleine wandelpaden van tussen de 1 en 10 kilometer. Ook zijn verschillende stranden open voor bezoekers. Op deze stranden zijn verschillende watersporten mogelijk.

Wij hebben in het Pacific Rim National Park voornamelijk kleine korte wandelingen gemaakt om zo veel mogelijk van het unieke regenwoud te zien. We vonden het ontzettend mooi om door het regenwoud heen te wandelen, maar ook de stranden zijn zeker de moeite waard voor een lange strandwandeling. Wij waren er met stormachtig weer, wat de golven nog mooier maakt. Wij hebben genoten van de hoge golven en het dreigende weer aan de horizon.

Gallery iconTop icon
© 2001 - 2022 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy