Zoek en vergelijk reizen en vakanties naar Canada

Canada vlag

Eastern Express
Tijdens deze korte, bondige maar zeer interessante autorondr...

www.dejongintra.nl

19-daagse easy going groepsrondreis West-Canada
Turquoise gletsjermeren, kletterende watervallen, diepgroene...

www.anwb.nl
Meer reizen in Canada

Canada is een zeer populair vakantieland. Door de omvang van Canada zijn er ontzettend veel mogelijkheden voor een bijzondere vakantie. Canada ligt ten noorden van de Verenigde Staten van Amerika en de voertaal is Engels en Frans. In het hele land wordt alles tweetalig aangegeven, tot de verkeersborden aan toe. Je kunt in Canada betalen met de Canadese Dollar, die gekoppeld is aan de Amerikaanse Dollar. Door de grootte van Canada zijn er verschillende tijdszones, wat nog wel eens voor verwarring kan zorgen tijdens een rondreis door verschillende staten.

Canada heeft enkele grote steden die tot de mooiste van de wereld behoren. Hieronder vallen bijvoorbeeld Toronto, Québec en Vancouver. Wie Vancouver bezoekt, moet ook zeker Vancouver Island bezoeken met zijn regenwouden.
Canada staat bekend om zijn ontzettend mooie natuur, waar onder de Rocky Mountains en Vancouver Island. In Canada zijn ontzettend veel nationale parken en provinciale parken die een bezoekje waard zijn. In deze nationale parken zijn onder andere wandelroutes, paardrijdroutes en lange afstandswandelingen uitgezet. Ook zijn in de nationale parken en de provinciale parken mogelijkheden voor een kampeervakantie naar Canada.

Wie van ongerepte natuur houdt, vindt dit zeker in Canada. De uitgestrekte natuur van Canada maakt een rondreis gevarieerd en ontzettend mooi. Ga met een groepsreis of met een huurauto op pad en ontdek de schoonheid van de natuur van Canada.

Hieronder vind je diverse aanbieders van reizen naar Canada, van groepsreizen tot zelf samen gestelde reizen op maat.


Askja Natuurrijk Reizen logoAskja Reizen heeft een groot aanbod aan reizen naar Oost en West Canada. Niet alleen standaard reizen maar ook op maat reizen zijn bij Askja Reizen erg goed mogelijk. Wij maken al jaren gebruik van Askja Reizen voor de vele reizen die we maken. Askja Reizen staat voor persoonlijk advies met de kennis van lokale reisorganisaties. Met Askja Reizen zijn de mogelijkheden om een eigen reis samen te stellen bijna oneindig. Askja Reizen heeft zowel vakanties in de zomer als in de winter naar Canada. Een volgende vakantie naar Canada zullen wij zeker weer bij Askja Reizen boeken.
Askja ReizenNaar de website van Askja Reizen


Riksja Travel logoCanada Online is een onderdeel van Riksja Travel. Canada Online biedt verschillende bouwstenen aan om een eigen vakantie samen te stellen. Je zoekt eenvoudig verschillende bouwstenen samen en Canada Online maakt hier een rondreis van. Naast de bouwstenen voor Canada heeft Canada Online ook verschillende rondreizen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Bij Canada Online heb je verschillende mogelijkheden voor een leuke en mooie reis naar Canada
Canada OnlineNaar de website van Canada Online


Fox Vakanties logoFOX Vakanties heeft verschillende rondreizen naar Canada. In het Oosten en Westen van Canada bieden ze verschillende reizen van 14 tot 22 dagen aan. Ook is bij FOX Vakanties de mogelijkheid om je reis naar Canada met bijvoorbeeld Alaska te combineren. Naast individuele reizen naar Canada heeft FOX Vakanties ook groepsrondreizen en familiereizen naar Canada. FOX Vakanties is onderdeel van de ANWB
FOX VakantiesNaar de website van FOX Vakanties


KRAS.NL LogoKRAS.NL heeft een aantal mogelijkheden voor een rondreis naar Canada. Echter zijn de rondreizen van KRAS.NL niet individueel beschikbaar, maar alleen als groepsrondreis. De reizen naar Oost Canada worden gecombineerd met de Verenigde Staten. Terwijl in het westen van Canada de Rocky Mountains op het programma staan bij KRAS.NL. Wie met een groepsreis naar Canada wil vertrekken kan bij KRAS.NL terecht.
KRAS.NLNaar de website van KRAS.NL


SNP Natuurreizen logoSNP Natuurreizen heeft een grote keuze aan rondreizen door Canada. Niet alleen naar de Rocky Mountains, maar ook naar Québec en Ontario staan op het SNP Natuurreizen. Alle reizen van SNP Natuurreizen staan in het teken van de ontzettend mooie natuur in Canada. Naast groepsreizen biedt SNP Natuurreizen ook individuele rondreizen aan naar Canada. Let wel bij SNP Natuurreizen wel op wat er wel en niet bij de reissom is inbegrepen.
SNP NatuurreizenNaar de website van SNP Natuurreizen


Wil je meer reizen van reisorganisaties bekijken? Gebruik dan de onderstaande zoekfunctie om nog meer reizen naar Canada te bekijken en vergelijken

Vakanties zoeken in Canada

Land

Regio

Plaats

Vakantie type

Touroperator

Zoeken

 
 
Touroperators met aanbiedingen in Canada
Logo Anwb.nl Logo BBI-Travel Logo de Jong Intra Vakanties Logo Sawadee Logo SNP Natuurreizen Logo SRC Reizen Logo TUI

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy