Wandelen naar de Schooner Cove in de Pacific Rim National Park - Canada

Canada vlag
Gallery icon
Map iconSchooner-Cove GPX tracklogSchooner-Cove KML tracklog

Canada - The Spell of the Yukon
rondreis langs lodges en hotels, inclusief 4WD huurauto...

www.snp.nl

15-daagse autorondreis Oost Canada
Een prachtige hotelrondreis door het oosten van Canada. U vl...

www.bbi-travel.nl
Meer rondreizen in Canada

De wandeling, het verste weggelegen, van onze B&B in Ucluelet is de wandeling naar Schooner Cove in de Pacific Rim National Park op Vancouver Island. We parkeren onze auto en beginnen aan de korte wandeling naar het strand. Deze leuke kleine wandeling begint direct in het regenwoud waar we in de Pacific Rim National Park al meer door gewandeld hebben.

We wandelen over de vlonderpaden via trappen door een kleine vallei. Natuurlijk mogen we aan de andere kant weer omhoog wandelen via trappen. We wandelen langs varens, tal van verschillende paddenstoelen en langs de enorme grote hoge bomen naar het strand. Het laatste stuk dalen we via trappen af en voor we het weten staan we op een heerlijk strand.

De storm zorgt voor schitterende golven en het dreigende weer op zee zorgt voor een heerlijk uitzicht. We zien een groep kleine strandjutters op het strand rennen opzoek naar voedsel. Het dreigende weer komt richting het strand en onder een boom schuilen we, met een heerlijk uitzicht over zee, voor de regen. Na een klein rondje over het strand wandelen we, door de Schooner Cove, door het regenwoud weer terug naar de auto en rijden we terug naar Ucluelet.

Deze korte wandeling door Schooner Cove geeft een perfect beeld van Pacific Rim National Park op Vancouver Island. Tijdens de wandeling naar het strand wandel je door het schitterende regenwoud. Mocht je weinig tijd hebben in Pacific Rim National Park dan is dit een goede wandeling om een indruk te krijgen van het National Park.

Lengte: 2.5 km

Gallery iconTop iconSchooner-Cove GPX tracklogSchooner-Cove KML tracklog
recticle

Hoogteprofiel wandeling

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy