Wandelen door de Cathedral Grove in MacMillen Provincial Park - Canada

Canada vlag
Gallery icon
Map iconCathedral-Grove GPX tracklogCathedral-Grove KML tracklog

19-daagse easy going groepsrondreis West-Canada
Turquoise gletsjermeren, kletterende watervallen, diepgroene...

www.anwb.nl

Canada - Quebec Camping Kids
gezinsvakantie inclusief huurauto...

www.snp.nl
Meer rondreizen in Canada

In de stromende regen rijden we over de Alberni Highway van Campbell River naar Ucluelet. Deze Senic Highway gaat dwars de bergen van oost naar west op Vancouver Island. Onderweg is een kleine wandeling door de Cathedral Grove. De parkeerplaats is aan beide kanten van de weg, maar het is de bedoeling dat je aan je eigen kant van de weg parkeert.

We komen in de stromende regen aan bij de Cathedral Grove in MacMillen Provincial Park. Regenjassen hebben we al aan, dus we trekken ook onze regenbroeken maar aan. De wandeling is niet heel erg lang, maar het regent behoorlijk hard en we moeten na de wandeling nog een eind rijden. Geheel gekleed in regenkleding beginnen we onze wandeling door de Cathedral Grove. We beginnen de ronde aan de rechterkant van de weg en al snel wandelen we tussen de enorme grote bomen. Onderweg vinden we verschillende informatieborden waar we lezen waarom de bomen zo groot worden en wat de betekenis is van de nursing trees.

Na een korte wandeling steken we de weg over en wandelen we aan de andere kant nog een kleine ronde door Cathedral Grove in MacMillen Provincial Park. De regen maakt het bos bijzonder. Het geluid van de stromende regen, de kleuren in het bos, het hout wat een schitterende kleur heeft als het nat is. We kijken onze ogen uit en zijn blij dat we met deze stromende regen door de Cathedral Grove wandelen. Na de korte ronde steken we de weg weer over en rijden verder naar Ucluelet.

De meeste toeristen stoppen onderweg bij deze wandeling door de Cathedral Grove. Deze kleine wandeling is zeker een aanrader als je van oost naar west over Vancouver Island rijdt. De schitterende natuur bij de Cathedral Grove in MacMillen Provincial Park is ontzettend leuk om door heen te wandelen.

Lengte: 2 km

Gallery iconTop iconCathedral-Grove GPX tracklogCathedral-Grove KML tracklog
recticle

Hoogteprofiel wandeling

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy