Wandelen naar de Lupin Falls in Strathcona Provincial Park - Canada

Canada vlag
Gallery icon
Map iconLupin-Falls GPX tracklogLupin-Falls KML tracklog

10-daagse autorondreis Hoogtepunten van Oost Canada
Een prachtige hotelrondreis door het oosten van Canada. U vl...

www.bbi-travel.nl

16-daagse autorondreis Hiking West Canada, incl. vier wandeltochten met gids
Canada is bij uitstek geschikt om prachtige wandelingen in d...

www.bbi-travel.nl
Meer rondreizen in Canada

De Lupin Falls in Strathcona Provincial Park is een van de leukste wandelingen die we in het park gewandeld hebben. De parkeerplaats naar de Lupin Falls ligt aan de Westmin Road. De weg door Strathcona Provincial Park naar de Strathcona Mine.

We nemen op de kruising het rechter wandelpad. Het lijkt qua afstand niet heel veel uit te maken welk wandelpad je neemt, maar de linker geeft direct al uitzicht op de Lupin Falls. Het rechter wandelpad neemt je eerst mee door de prachtige natuur in het bos voordat je een glimp opvangt van de Lupin Falls. Tijdens de wandeling naar de Lupin Falls zien we verschillende soorten paddenstoelen langs het wandelpad, de een nog mooier dan de ander. Nadat we omhoog gewandeld zijn staan we aan de voet van de Lupin Falls. We zijn verrast door de schoonheid van de Lupin Falls.

Deze leuke korte wandeling was het zeker waard om de Lupin Falls even te bezoeken. We nemen rustig de tijd om de Lupin Falls en zijn mooie omgeving te bekijken voor we terug wandelen naar de auto. De rust, de schoonheid van de natuur en de leuke Lupin Falls maken dit de leukste waterval in Strathcona Provincial Park. Wij hebben genoten van dit korte uitstapje.

Lengte: 600 m
Hoogteverschil: 30 m

Gallery iconTop iconLupin-Falls GPX tracklogLupin-Falls KML tracklog
recticle

Hoogteprofiel wandeling

© 2001 - 2024 www.sanmarko.nl divider Disclaimer Privacy